Mam v pc dva disky. Kdyz dam samostatne Maxtor tak ten jede v UDMA5. Kdyz na stejnou ksandu, nakonec, pridam Samsung SV2001H tak jedou oba v PIO. Odebral jsem i primar. radic. Nepomohlo. Kdyz byl ten Samsung v jinem pc, tak tam v Win98 bezel na ATA100. Proc nejdou spolu na UDMA 5. Mam problem s diskemMaxtor, s jeho posledni casti. Nejde naformatovat. Tak me napadlo, ze tu cast odstranim. A abych nemusel predelavat system, Tak ten samsung pouziji jako nahradu za zrusene E, ktere ani za boha nejde naformatovat. Dekuji.
System mam pouze na disku Maxtor. Naklonoval jsem disk na Samsung. A doufal ze s nim nic neni, ze pojede samostatne v DMA5. Protoze na nem neni system, nemohl jsem jeho funkcnost overit. Klonovani probehlo uspesne. Po vypnuti a prepojeni disku jede Samsung v DMA 5. Nevim proc nechtel fungovat s Maxtorem pohromade korektne. Maxtor byl nastaven na master, Samsung na slave. A jak se zda tak je Sa. bez chyb. Jeste jsem sehnal pamet takze ted uz jedu z 256 na 512MB. To je narez. Doufam ze ted to bude uz vse v poradku. Preji vsem hezky vecer a dekuji za pomoc.
Mozno trochu OT ale hadam mi niekto odpovie-ktore disky boli tie konfliktne?Viem ze nejake problemy boli s WD a Maxtormi len neviem ake...Tak ci nahodou Maxtor nebol jednym z nich...