CB TV TESLA NEPTUN
Moderátor: Moderátoři
kutilmil píše:Pre maskot ale prt ket neviete pochopiť ako to myslím tak to nema zmysel dalej rozoberať. Inac ja netvrdim ze mam pravdu. je to len jedna z moznosti a teda jak sa zda pre vas neakceptovateľná. Mne sa totis marí ze som take nieco mal us ale mozno sa mi to pletie neviem no.
Proto se ptam jak jsi to myslel,ze vznika cinny a zpetny beh najednou.A pokud jsi neco takoveho mel pak je to hodno zverejneni.
kutilmil píše:Si to nepochopil nevznika cinny a spätný beh naraz spetne behy podla mna su ok, znamena to ze niesu vobec vidiet a toto su poruchy cinneho behu, ktore sa z urciteho dôvodu, ktoreho opis je nadlho, prejavuju ako spätny beh
Z te fotky jsem pochopil,ze to zhaseni OK neni.Prohledni si ji.Popremyslej malinko jak je kresleny cinny beh a srovnej si to s tim jak vedou ty bile cary na obrazku.Tady je treba vzit schema a osciloskop a ne jen bezhlave menit.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kutilmil píše:pre jezevec
No ale ze je to slabou obrazovkou si nemyslim!
A proč by nemohlo, kdoví v jakém stavu byla ta druhá, určitě nebyla nová.
Netvrdím, že je to na 100% baňkou, ale je to velká pravděpodobnost. Samozřejmě je potřeba proměřit obvod zhášení zp. běhů, ale tohle my tady asi nevyřešíme.
Kutimil, tuším si napísal, že kým sa obraz nezosynchronizuje, tie pásy sa neobjavia. Skús ho rozsynchronizovať, aby pomaly postupoval dolu alebo nahor. Je na to na modulku trimrík. To by povedalo, že to má niečo s vertikálom. Potom zruš MF, či to ide cez ňu (odpojením napájania alebo prerušením signálovej cesty).
A skús trochu slušnejšie písať. Aspoň s čiarkami a bodkami.