Andrea píše:A kde jsem napsala něco proti Alovkovi? Překrucováni ti jde na výbornou. .
___
Ale já už vím, pravidla přece neurčuje nějaké mínění společnosti, pravidla určují ti mocní. tady je to Alovka, Hill, ZdenekHQ....
Mně to jako adorace zrovna nepřipadá, ale to je tvůj problém ne můj.
Účelová záměna firemní a osobní stránky byla fakt účelová, aby bylo vidět, jak se blbě hledá hranice mezi komerčním a nekomerčním (když už někdo má nutkání ji hledat). Komerční= činnost sledující hmotný prospěch.
První vymyšlený případ: komerční firma vyrábějící čerpadla a vysoušeče vytvoří zisk. Po povodních zajede do Troubek s nákladem svých výrobků a některé tam třeba bezúplatně nechá. Nebo část zisku použije ke sponzoringu hipoterapie.
Druhý vymyšlený případ: osoba s privátním webem kromě svých koníčků prezentuje i to, jak je profesně dobrá a díky popularitě a výměně zkušeností si vytvoří dobrou pozici na potenciálním trhu práce, takže najde dobré zaměstnání a naseká kupu peněz a bude šťastná a tlustá až do smrti. Nebo předmět svého hobby jednou znamenitě zpeněží.
Myslím že není třeba se dívat na slovo komerční jako na nákazu.
Ten příklad s kuřákama je dobrý, je vidět že už se ochladilo.
Přesně tak, na soukromém večírku máš se svým hlasem takovou váhu, jak dobrý kamarád jsi majitele obýváku. Můžeš se ozvat a třeba dát hlasovat, ale stejně je na majiteli, jestli pak vyrazí kuřáky, nekuřáky nebo všechny. Od toho je to totiž jeho obývák a ne klubovna SSM.