Digestor pripojenie
Moderátor: Moderátoři
Digestor pripojenie
tebou požádal elektrikáře aby za tou digestoří udělal krabičku. Tam by byl ukončen přívod ze zdi a do ní připojil ten kabel z digestoře. Měl bys to
na věčné časy a kabely bys mohl připojovat podle libosti. A toho elektrikáře si vem. Asi nemáš 50. A on čert nikdy nespí.
Rostav píše:Pokud je v záruce,můžeš o ni přijít, když budeš napojovat kabel na kabel lustrsvorkou uvnitř digestoře. Tak to výrobce nevyrobil. Pokud je ta digestoř na 230V má většinou kabel s vidličkou do zásuvky. Já bych být
tebou požádal elektrikáře aby za tou digestoří udělal krabičku. Tam by byl ukončen přívod ze zdi a do ní připojil ten kabel z digestoře. Měl bys to
na věčné časy a kabely bys mohl připojovat podle libosti. A toho elektrikáře si vem. Asi nemáš 50. A on čert nikdy nespí.
Odsavac se zastrckou???To snad ne,pokud ano dej sem odkaz kouknu se.Co se tyka pripojeni klidne to nasvorkuj a pokud tam je moznost pro klid duse muzes pripojit i zlutozeleny.
- tatramacek
Rostav píše:Další neznámá. V zařízeních tepelně namáhaných a tím digestoř je, jsou silikonové kabely. Ten kabel ze zdi je v tomto provedení? Já bych to nechal udělat někoho, kdo je osobou znalou a měl bych klid. Určitě by zvolil tu optimální formu řešení na místě činu. Bez 50 riskuješ jednu nohu v kriminálu a druhou v penálu. Pravda, jen v tom nejhorším. Záleží jen na tobě, kterého radila poslechneš.
Nestras ho.Z ktere normy cerpas?(Pripojoval jsem za dobu pracovni dost takovych zarizeni a revizemi prosla vsechna,jeste na okraj ja treba se za radila nepovazuji i kdyz z jak pises 50 jsem vlastnikem opravneni ktere je hodnoceno paragrafem 8
Presne tak a napr. na elektrika.cz sa tiež na niektorých veciach nevedia dohodnúť ani samotný revizáci. Ten kábel spod omietky je CYKY a môže sa inštalovať aj na horľavé podklady, takže tam problém asi nebude. Ani človek čo má vyhlášku u nás 718/2002 nezaručí že všetko vie na 100%, hlavne ked má iné zameranie ako domové inštalácie a preto sa pýtam čo mi nie je jasné.Maskot píše:Rostav píše:Další neznámá. V zařízeních tepelně namáhaných a tím digestoř je, jsou silikonové kabely. Ten kabel ze zdi je v tomto provedení? Já bych to nechal udělat někoho, kdo je osobou znalou a měl bych klid. Určitě by zvolil tu optimální formu řešení na místě činu. Bez 50 riskuješ jednu nohu v kriminálu a druhou v penálu. Pravda, jen v tom nejhorším. Záleží jen na tobě, kterého radila poslechneš.
Nestras ho.Z ktere normy cerpas?(Pripojoval jsem za dobu pracovni dost takovych zarizeni a revizemi prosla vsechna,jeste na okraj ja treba se za radila nepovazuji i kdyz z jak pises 50 jsem vlastnikem opravneni ktere je hodnoceno paragrafem 8,praxe i na VN v trvani vice nez 35 let a dycham stale
)
Nejsem přítelem nesvárů. Tvrdím jediné. Pokud nemá 50, ať na to nesahá.
Končím diskusi.Nebudu dál natahovat toto vlákno
- Artaban001