TV PANASONIC TX-W28R4
Moderátor: Moderátoři
TV PANASONIC TX-W28R4
pali481 píše:a este jedna podotazka na jezeveca: ak to nieje tak velky problem vyriesit ako to tu pises, preco okolo toho tolko tajnostkarstva a namiesto vysvetlenia ako to vyriesit iba narazky na moje vedomosti a technicke vybavenie![]()
aj ked som nepojedol mudrost sveta elektronike ako konicku sa uz venujem velmi dlho a verim ze tu urcite niesom jediny ak poviem, ze sa od Teba velmi rad nieco nove naucim
![]()
Ono to naozaj nie je problem, pre toho co to vie.
A uceniesa ma velmi daleko od tejto rady. Tato rada nie je typu: vymen kondik s pozicnym cislom ....
pali481 píše:z toho mi vyplyva, ze moja snaha pomoct susede bola zrejme zbytocna:( a zas si myslim ze aj riadna skoda tej telky nech by bola pre kohokolvek...obrazovka je dobra, to sasko by bolo potrebne len trosku upravit...a tu to cele konci...ze ako
Telka za to nemôže, len ju daj niekomu, kto to vie
pali481 píše:z toho mi vyplyva, ze moja snaha pomoct susede bola zrejme zbytocna:( a zas si myslim ze aj riadna skoda tej telky nech by bola pre kohokolvek...obrazovka je dobra, to sasko by bolo potrebne len trosku upravit...a tu to cele konci...ze ako
Zle sa na to pozeras.
Ak by mala problem so zlcnikom, tak zoberies nozik a rad jej pomozes?
(Aj ked su pripady, ze susedia niekedy radi pomozu alebo skor "vypomozu" najme ak sused nie je doma.
Ale vtedy rady z fora nie su potrebne.)
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pali481 píše:a este jedna podotazka na jezeveca: ak to nieje tak velky problem vyriesit ako to tu pises, preco okolo toho tolko tajnostkarstva a namiesto vysvetlenia ako to vyriesit iba narazky na moje vedomosti a technicke vybavenie :?:aj ked som nepojedol mudrost sveta elektronike ako konicku sa uz venujem velmi dlho a verim ze tu urcite niesom jediny ak poviem, ze sa od Teba velmi rad nieco nove naucim
![]()
1. Protože mě to živí.
2. Nejsme už v komunismu, aby informace byly zadarmo, já si školení taky musel zaplatit.