USB to 3,5 jack

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Xaero

USB to 3,5 jack

#1 Příspěvek od Xaero »

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někde schéma nebo nevíte jak udělat redukci z Micro USB na Jack 3.5. Mám Motorolu L7 která je vybavena tímto konektorem a chtěl bych si udělat redukci na poslouchání hudby.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Habesan »

Vždycky jsem si myslel, že je v tom poměrně složitý integráč, vpodstatě USB zvukovka, ale třeba se mýlím.
Samozřejmě, takové integráče existují. Například: Texas Instruments PCM2702 nebo PCM2902.
Maskot

#3 Příspěvek od Maskot »

Dratak

#4 Příspěvek od Dratak »

To jsem si myslel taky a v případě klasického USB je to skutečně tak. Tam jsou přece jen dva piny napájecí a dva datové. Ale MINI USB (které snad má být normalizovaným konektorem pro sjednocení nabíječek mobilních telefonů) má celkem 12 pinů. Všiml jsem si toho u svého služebního PDA. Byla k němu přibalena i sluchátka do uší s tímto MINI USB konektorem, takže je na něm skutečně i analogový stereo výstup pro sluchátka. Nevím ale které piny to využívá a hlavně: TEN KONEKTOR NIKDE NEKOUPÍŠ. Je to tak malé, že to půjde velmi těžko pájet i mikropáječkou.

Podle mě půjdou koupit jak přímo ta sluchátka, tak redukce. A pokud redukci nedodávají, kup si ta nejlevnější sluchátka s MINI USB, uštípni kousek kablíku, naletuj JACK 3,5 a připoj si třeba sluchátka KOSS PORTA PRO.
Maskot

#5 Příspěvek od Maskot »

Dratak píše:To jsem si myslel taky a v případě klasického USB je to skutečně tak. Tam jsou přece jen dva piny napájecí a dva datové. Ale MINI USB (které snad má být normalizovaným konektorem pro sjednocení nabíječek mobilních telefonů) má celkem 12 pinů. Všiml jsem si toho u svého služebního PDA. Byla k němu přibalena i sluchátka do uší s tímto MINI USB konektorem, takže je na něm skutečně i analogový stereo výstup pro sluchátka. Nevím ale které piny to využívá a hlavně: TEN KONEKTOR NIKDE NEKOUPÍŠ. Je to tak malé, že to půjde velmi těžko pájet i mikropáječkou.

Podle mě půjdou koupit jak přímo ta sluchátka, tak redukce. A pokud redukci nedodávají, kup si ta nejlevnější sluchátka s MINI USB, uštípni kousek kablíku, naletuj JACK 3,5 a připoj si třeba sluchátka KOSS PORTA PRO.

Ty redukce jsou ke koupeni,nema cenu se s tim patlat a vysledek je stejne horsi vetsinou :D
Odpovědět

Zpět na „Poradna“