USB to 3,5 jack
Moderátor: Moderátoři
-
Xaero
USB to 3,5 jack
Podle mě půjdou koupit jak přímo ta sluchátka, tak redukce. A pokud redukci nedodávají, kup si ta nejlevnější sluchátka s MINI USB, uštípni kousek kablíku, naletuj JACK 3,5 a připoj si třeba sluchátka KOSS PORTA PRO.
Dratak píše:To jsem si myslel taky a v případě klasického USB je to skutečně tak. Tam jsou přece jen dva piny napájecí a dva datové. Ale MINI USB (které snad má být normalizovaným konektorem pro sjednocení nabíječek mobilních telefonů) má celkem 12 pinů. Všiml jsem si toho u svého služebního PDA. Byla k němu přibalena i sluchátka do uší s tímto MINI USB konektorem, takže je na něm skutečně i analogový stereo výstup pro sluchátka. Nevím ale které piny to využívá a hlavně: TEN KONEKTOR NIKDE NEKOUPÍŠ. Je to tak malé, že to půjde velmi těžko pájet i mikropáječkou.
Podle mě půjdou koupit jak přímo ta sluchátka, tak redukce. A pokud redukci nedodávají, kup si ta nejlevnější sluchátka s MINI USB, uštípni kousek kablíku, naletuj JACK 3,5 a připoj si třeba sluchátka KOSS PORTA PRO.
Ty redukce jsou ke koupeni,nema cenu se s tim patlat a vysledek je stejne horsi vetsinou