ECG 29TSS92, šásko BEKO
Moderátor: Moderátoři
Sice teda ještě přesně nevím zda to trafo funguje nebo ne,ale koupím ho i tak.Ono se nikdy neztratí mít ho v zásobě.
v AME to trafo v nabídce nemají.Tak sem jim psal mail.našel sem ho jen v AVELMAKU za 1199SK.Ale plus pošta a sem na nový TV.
A i do GES sem zkousel psat mail jeslti by ho sehnali.
555 píše:Diky vsem za pomoc.A hlavne za vasi trpelivost:)
Sice teda ještě přesně nevím zda to trafo funguje nebo ne,ale koupím ho i tak.Ono se nikdy neztratí mít ho v zásobě.
v AME to trafo v nabídce nemají.Tak sem jim psal mail.našel sem ho jen v AVELMAKU za 1199SK.Ale plus pošta a sem na nový TV.
A i do GES sem zkousel psat mail jeslti by ho sehnali.
To jsi na špatné adrese, koukám, že už tě i Killroy směruje jinam. Je to dost "jednoúčelový" ND, není moc firem (a bohužel stále ubývají
Takže v Česku: kromě již zmiňovaného AME, ještě tak TS NOVA Ova, AV Elektronik Teplice v.Č., NEDIS KERR Trutnov (sporadicky - ti už se orientují úplně jinam
- Kontaktovat uživatele:
555 píše:tak z AME napsali.Toto HR80236 mi nemůžou objednat. A tohle můžou FBT41384 napsali mi že cena 768kč + DPH.
nechci ti brát iluze, ale myslím, že to trafem asi nebude. Těhle šasí mi prošlo rukama desítky, ale pouze jedno vadné trafo a to byl totální zkrat. Ale těžko něco soudit, když jsem to neviděl.
wendys píše:555 píše:tak z AME napsali.Toto HR80236 mi nemůžou objednat. A tohle můžou FBT41384 napsali mi že cena 768kč + DPH.
nechci ti brát iluze, ale myslím, že to trafem asi nebude. Těhle šasí mi prošlo rukama desítky, ale pouze jedno vadné trafo a to byl totální zkrat. Ale těžko něco soudit, když jsem to neviděl.
to nevadí. já sem přece říkal,že sem to moje trafo ještě ani nezkoušel.Tohle objednávám jen proto,kdyby to bylo těd tím trafem,tak už ho apsoň budu mít.A když nebude tak tohle nový schovám a až se v ní jednou pos.ere tak ho tam vyměním a je to.časem právě už nemusí jít ani objednat.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
555 píše:
to nevadí. já sem přece říkal,že sem to moje trafo ještě ani nezkoušel.Tohle objednávám jen proto,kdyby to bylo těd tím trafem,tak už ho apsoň budu mít.A když nebude tak tohle nový schovám a až se v ní jednou pos.ere tak ho tam vyměním a je to.časem právě už nemusí jít ani objednat.
Přeji Ti,aby to opravdu bylo tím VN trafem(jen kvůli Tvým penězům).Nebo jich máš tolik,že nevíš co s něma?
Kdybys tímto stylem opravoval každou telku, mohl by sis za chvíli otevřít obchod s "FLY BACK tráfkama"
kokun píše:v Rožnově bývalo několik firem, bohužel už i tam zůstal snad jen ing. Mikuláštík (v areálu býv. TESLY) a honem si dalšího nevzpomenu, když tak mně doplňte..
Nebyl tam Lubor Grigorescu - AGB elektro? Ten si tehdy myslel, že když bude mít zastoupení HR Diemen, tak mu bude ležet svět u nohou. Potom dával trafa za půl ceny aby se toho zbavil..
Killroy
Killroy píše:Ano, ale bez osciloskopu nemá smysl pokračovat. Musíš mít vybavení.555 píše:..s tím odporem ...10-15W a pak osciloskopem měřit průbeh buzení je velice super,ale oscilokop nejsem schopen sehnat a jak mi radil ,,Killroy" s tím externím buzením a napětím +80V je taky super..
Killroy
je mi to jasné a chápu to
Killroy píše:kokun píše:v Rožnově bývalo několik firem, bohužel už i tam zůstal snad jen ing. Mikuláštík (v areálu býv. TESLY) a honem si dalšího nevzpomenu, když tak mně doplňte..
Nebyl tam Lubor Grigorescu - AGB elektro? Ten si tehdy myslel, že když bude mít zastoupení HR Diemen, tak mu bude ležet svět u nohou. Potom dával trafa za půl ceny aby se toho zbavil..
Killroy
Tak na ty rožnovské bych si vzpomněl na všechny, já tím myslel další, v rámci ČR.
Ten Grigoresku to "zapíchl" tuším to budou (na podzim) 3 roky - co nerozprodal, tak pak od něj "odkoupil" ten Mikuláštík. Nejprve "zastupoval" italskou firmu CME (dálkáče), pak vedl VN-tr. FAT a nakonec ty DIEMENy
Teď už prý skončil i Sedláček, s tím jeho "bazarem" - taky škoda
Tak to je naprosto na 3,14ču a pokud chceš dělat telky, tak potřebuješ něco trochu slušného. Pěkný škopek se dá sehnat třeba na Aukru nebo i tady. Hlavně nekupuj někde Číňana (Hadex, Tipa..), ale kup nějakou starší Teslu nebo rusa. To je mnohem lepší. Informací tady najdeš dost.
Killroy