FĽAKY PO ROHOCH MONITORU
Moderátor: Moderátoři
FĽAKY PO ROHOCH MONITORU
Okrem iných chýb sposobených studenákmi, ktoré som spravil mi predsa len jedna zostala!!! POPRI ROHOCH SÚ VIDITEĽNÉ TMAVŠIE FĽAKY (akoby bola zamackaná obrazovka), viditeľné hlavne na svetlom podklade. Myslím že som studenáky prekontroloval poriadne, preto prosím o radu - kde hľadať chybu ? Potešila by aj chéma.
S pozdravom Jaro
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- sasaopravar
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
jaroslavp píše:Nie je to LCD.Demagnrtizácia je OK. Obraz je ináč v pohode a bez deformácie. Mám polemiku, ako definovať tie fľaky. Tie rohy (nie až úplne v rohoch a nie rovnomerne jeden viac - iný menej) sú akoby jemne tieňované. Alebo sa skúste pýtať, možno nájdete lepšie prirovnanie. Napadlo mi, že to odfotím cez PRT SCRN, ale je to nanič. Foťák nemám a cez mobil to tiež stojí za prd. Je to také jemné, že to na obrázku nevidieť.
Jak jsem Tě správně pochopil,cos napsal,tak "demagnetizace" nemá nic společného s "deformací" obrazu.
jaroslavp píše:Ahojte. Pri neopatrnom pohybe mi spadol zo stola monitor HANSOL 730ED.
Okrem iných chýb sposobených studenákmi, ktoré som spravil mi predsa len jedna zostala!!! POPRI ROHOCH SÚ VIDITEĽNÉ TMAVŠIE FĽAKY (akoby bola zamackaná obrazovka), viditeľné hlavne na svetlom podklade. Myslím že som studenáky prekontroloval poriadne, preto prosím o radu - kde hľadať chybu ? Potešila by aj chéma.
S pozdravom Jaro
No áno. Ale z tohoto jeho prvého príspevku to jasné nebolo.
P.S. Jednoduchšie a lacnejšie je dať dokopy najprv demagnetizáciu ako meniť obrazovku.
otakarv píše:jaroslavp píše:Nie je to LCD.Demagnrtizácia je OK. Obraz je ináč v pohode a bez deformácie. Mám polemiku, ako definovať tie fľaky. Tie rohy (nie až úplne v rohoch a nie rovnomerne jeden viac - iný menej) sú akoby jemne tieňované. Alebo sa skúste pýtať, možno nájdete lepšie prirovnanie. Napadlo mi, že to odfotím cez PRT SCRN, ale je to nanič. Foťák nemám a cez mobil to tiež stojí za prd. Je to také jemné, že to na obrázku nevidieť.
Jak jsem Tě správně pochopil,cos napsal,tak "demagnetizace" nemá nic společného s "deformací" obrazu.
Vety (Nie je to LCD.Demagnrtizácia je OK. Obraz je ináč v pohode a bez deformácie.) sú 3 vety nezávislé na sebe. Prvé dve sú odpovede na predošlé príspevky.