Nechci přímo hledat poruchu sám, u podobných integrovaných přístrojů se na to necítím. Ale než to dám někam do servisu, chtěl bych si poslechnout cizí názory. Třeba jestli to nemám rovnou odvézt do sběrného dvora
Děkuji předem.
Moderátor: Moderátoři
Já Jimmi píše:Výše jmenovaná mikrověž začala zcela blbnout. Ona nemá klasický síťový vypínač, jenom tlačítko, které při vypnutém stavu svítí červeně. Takže tlačítko svítí, ale displej také (modře) ale bez textu. Na vypínací tlačítko přístroj nereaguje. Při pokusu o přepnutí (magnetofon/tuner/CD) někdy zmateně zareaguje, tlačítko na chvíli zhasne, na displeji se objeví i třeba nápis TUNER, ale hned se to zase vrací do výchozího stavu. Někdy to krátce reaguje i na hlasitost. Na DO je to podobné.
Nechci přímo hledat poruchu sám, u podobných integrovaných přístrojů se na to necítím. Ale než to dám někam do servisu, chtěl bych si poslechnout cizí názory. Třeba jestli to nemám rovnou odvézt do sběrného dvora![]()
Děkuji předem.
Já Jimmi píše:Hm, takové odpovědi jsem chtěl přesně slyšet, děkuji![]()
Takže:
* Odpojení od sítě na delší dobu je samozřejmě první pokus.
* Ten kondík by nebyl problém dohledat a orientačně překontrolovat/vyměnit.
* Nesedí mi ta pojistka - to by snad bylo mrtvé úplně?
ace_ventura: Ten servisní návod máš v elektronické podobě a byl bys ochoten ho poslat?
Já Jimmi píše:* Nesedí mi ta pojistka - to by snad bylo mrtvé úplně?
jave píše: ...nevim jak velka davka ironie je v tve reakci...