V tom cenniku co sim Ti dal link na predchadzajucej strane je aj samostatny plosak, kam naletujes novy KV (zo zberneho dvora) a cele to potom zasunies do pozicie, kde bol povodny KV v telkaci.
Samozrejme, budes stale bez DO,aj ked... ak by sa Ti chcelo, nie je problem do takehoto TV dorobit aj kompletne dialkove. V pohode tam ide DO z rady C416. Su tam len male upravy v ovladni jasu, farby,hlasitosti. Treba vymenit nejake odpory a tusim este potaky za ine hodnoty. To si az tak detailne nepamatam, uz je to davno, co som to robil. Nakoniec, vyrobca taky TV vyrabal pod nazvom Color429 a axistuje k nemu SI.
Je to uz len na Tebe,ci si trochu zabastlis, alebo sa nechas zviest jednoduchsou,komercnou cestou.
PS:Vcera som musel po dlhom case otvorit moj stary, uz len obcas pouzivany "servisny" TV Merkur,ktory pouzivam pri nastavovani satelitov. Potreboval som uz zas zreparovat LPA-cko, lebo mi tam uz islo len zopar predvolieb. Tak som si spomenul, ze aj v nom som vymienal KV za KV s kablovkovymi frekvenciami. Tam som vybral z povodnej krabicky KV kompletne plosak a dal som tam KV priamo dovnutra povodnej krabicky KV z nejakeho torza videa. Tiez som tam vymenil povodnu OMFku (s cievkovym filtrom na vstupe) za OMF z Merkur-2,ktory uz mal na vsupe OMF PAVko.
Kdesi by som mal mat aj ofoteny ten "intreface" plosak, co predaval Kiso,ak by si mal zaujem si vyrobit ten plosak ...