Monitore BENQ (farby, vypnutie)
Moderátor: Moderátoři
- Marcelto
- Kontaktovat uživatele:
Monitore BENQ (farby, vypnutie)
rnbw píše:Nezda sa mi, ze by to bolo sietovym elytom. Opisane spravanie vyzera na vypinanie podsvietenia.
Já to také netvrdím. Jen jsem reagoval na pořadí výměn, které Marcelto provedl. Takové výměny nejsou můj styl. Já bych napřed měřil a pak teprve měnil. Moje strategie spočívala vždy na vyhodnocení projevu závady ve vztahu ke znalosti funkce obvodů přístroje. Následné měření v úvahu připadajících napětí a jejich vyhodnocení (velmi důležité) vede většinou k identifikaci vadné součástky. Pak musí následovat výměna, ale i určení příčiny, proč k závadě došlo a s tím spojenou další diagnostiku. Jinak bych z té práce neměl dobrý pocit.
Marcelto píše:rnbw píše:Nezda sa mi, ze by to bolo sietovym elytom. Opisane spravanie vyzera na vypinanie podsvietenia.
ano ale aj dislpej je vypnutý nie len podsvietenie !
Naozaj? Ten obraz vidiet velmi zle bez podsvietenia, ked to obcas skusam, tak je problem vidiet aj velke logo BENQ. LED svieti zeleno alebo oranzovo?
Co som zatial videl v tychto LCD, tak odchadzaju len elyty Jamicon - a pekne sa nafukuju, takze nie je problem s hladanim
- Marcelto
- Kontaktovat uživatele:
- Marcelto
- Kontaktovat uživatele: