SONY XR-6650RDS POMOC SE ZAPOJENIM

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
HAUS_CZ

#1 Příspěvek od HAUS_CZ »

Potřebuji vědět jestli mi rádio bude hrát i bez připojené antény nebo alespoň šumět .
A ještě potřebuji vědět jak se připojují repráky. MOC DĚKUJU
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Šumět bude asi jen na MW, pokud je vůbec má. Na FM bude zamutovaný a bez antény v 90% ani ťuk. Magnetofon, nebo CD bode OK. A nechápu druhou část dotazu na repráky?
..to bude jen ňákej odpůrek
HAUs_CZ

#3 Příspěvek od HAUs_CZ »

No to rádio mě dali k autu z bazaru asi to v tom autě zřejmě nebylo a ten co to měl předtím tak u toho většinu drátů uskřípl a je tom děsnej binec tak nevim pořádně jaký barvi vodičů jsou k reptákům našel jsem jen napájecí na 100% ale ostatní v tom tak nějak tápu. :?: :?: :?: :?: :?:
HAUs_CZ

#4 Příspěvek od HAUs_CZ »

A nebo kdy někdo věděl o schématu zapojení to by mi úplně stačilo.
dj_Paul

#5 Příspěvek od dj_Paul »

tady asi nezbyde nic jiného než měřit.vymontuj repráky a prozvoň dráty kam kterej vede
HAUs_CZ

Tak končím sním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#6 Příspěvek od HAUs_CZ »

Tak končím sním kdyby ho někdo chtěl na náhradní díly tak se s ním domluvím panel je funkční a je jen velmi málo šoupaný, kazetovka asi jde ale je ve zbídačelém stavu a podrobnosti když tak ještě dodám.

email: jakub.cerman@centrum.cz
Hill
Administrátor

#7 Příspěvek od Hill »

Možná, kdybys napsal typ auta, šly by ty barvy zjistit. Koukni na http://swift.jablkon.cz do sekce Návody. Je tam popis barev drátů v Suzuki swift a hodí se na více japonců a možná i nejen těch. Jestli se ti bude jevit, že ty barvy tam jsou, ušetří ti to starosti s prozváněním. Jestli ne, jde to ještě polovybitou tužkovkou: vždy na ni z toho hnízda připoj dva dráty, o kterých nevíš, kam vedou. A hledej dvojice, které vedou ke kterému repráku. Při připojení a odpojení baterky bude ten reprák lupat.
A proč polovybitou? Na lupnutí to stačí a, pokud by tam čouhaly i dráty od řídicí jednotky, nic jí neuděláš.
Tak si ty dvojice označ.
Pak je projdi s tou baterkou ještě jednou a zjisti, na kterém drátě máš třeba plus, když jde membrána ven. A označ ten drát dalším značením. To je potřeba kvůli sfázování repráků, aby při monofonním signálu tlačily a tahaly všechny repráky stejným směrem (když jeden ven, tak všechny).
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“