Funai TV-2000T MK7-zdroj
Moderátor: Moderátoři
Funai TV-2000T MK7-zdroj
- wendys
- Kontaktovat uživatele:
riki píše:Zdravím všechny.Prosím o pomoc se zdrojem.Po nějakém čase (například přes noc) odejde ochranná dioda D245,děje se to jen v pohotovostním stavu.Elyty v primaru jsou nové.Nemůžu vystopovat co se děje.Na změnu teplot zdroj nereaguje,drží na 113,5V.Nesetkal se někdo s tím?Dík.
a jakou tam dáváš?
riki píše:2x jsem dal R2M a posledně R2KY.Vždy když zapomenou vypnout na síť.vypinači,do rana odejde dioda.
Tak ji tam nezapomeň vždycky dát novou - jinak ti "vypráská" půl telky
Zřejmě ti v tom ST-BY provozu "vylítne" U=+B nad těch 120 (?) V, na které je "stavěn" ten ochr. transil.
Nenapadá mně zrovna, čím to může být - ale začal bych výměnou obou malých ellytů a obou zenerek. I rezistory kolem optočlenu prověřit - tu může být rovněž "zakopaný pes".
Pokud umíš rusky, tak na ruských fórech je mnoho tzv. "sekretů remonta" (nálezářské postřehy) nejen na "Fujnaň"
riki píše:Zdroj je bez integráče.Osadil jsem to novou ochrannou diodou s tím že telka se bude vypínat na síť. vypínači.Zkusím ještě ty „sekrety remonta“ale zrovna nemůžu najit nějakou rozumnou adresu.Prozatím dík.
V autoservise Ti namiesto opravy zamku prednych dveri, zavaria predne dvere autogenom a doporucia vodicovi nastupovat cez zadne dvere.
Ako by sa Ti to pacilo?
Ak TV predtym isla OK aj v PH stave, tak predsa musi ist aj teraz (alebo sa to musi dat opravit). Ak to neopravis, ale iba zavadu obijdes, tak v kratkom case to odijde znova a uplne.
Musis rozmyslat a nie merat.
- Přílohy
-
TV_FUNAI - sekrety remonta.pdf- Fujnaň
- (274.61 KiB) Staženo 339 x