sinclair píše:A ty si Fero myslíš, že svázat dráty špagátem uměli jenom ve fabrice, nebo co ??? Uměl to před pětadvaceti lety každý spojový mechanik, nebo mechanici sdělovací techniky, což jsem i já. Udělám Ti ještě dneska v parafínu vyvařeným špagátem do zesilovače takovou kabelovou formu, že si konkrétně ty budeš myslet, že to vyrobili v Tesle, chytráku.
Který výrobce by namontoval do reprobedny "hrkací" lámací svorkovnice-čokolády, které jsou na fotkách na převodním trafu?
Fero7, zobuď sa. Za třicet let, co se kolem elektroakustiky motám, jsem už viděl a opravoval ledacos, i to, co ty už nikdy v životě neuvidíš.
Nemusím to mít v ruce, docela mi stačí ty fotky co tu jsou a zdravý úsudek na to, abych dokázal posoudit, jestli je to bastl, nebo fabrika.
Kromě toho - v žádných TOVÁRNĚ vyráběných MUZIKANTSKÝCH bednách žádná Tesla ani Delicia ani nikdo jiný nikdy nepoužil na výškách ART481. Jednak byly pro sériovou výrobu příliš drahé, dost špatně dostupné, protože se vyráběly v malých sériích hlavně pro kinotechniku a byly a jsou snadno zničitelné přetížením. V muzikantské bedně použije takový výškáč opravdu jenom ko*ot.
Nemozes svoje domnienky vydavat za fakty!
Ale to je Tvoj problem.
Ak tam niekto dobastlil tlmivku alebo svorkovnicu, tak to je jeho problem.
Ale mas pravdu. Ten zeleny a biely drotik tam naozaj nebol.
A uz vidim, ako mechanik sdělovací techniky ihlovym pilnikom vyraba logo "elicia".