LCD SAMSUNG
Moderátor: Moderátoři
LCD SAMSUNG
jedna sa o typ 932MW(chass. LS19PMA) Po zapnuti kratko slabo zasvieti panel, potom je uz len tma. Nejde mi jedna strana sekundaru VN trafa. Trubice su preskusane - OK. Trafko meranim vyzera byt OK.
Na jednej doske je zdroj aj invertor. Elektrolyty aj FET-y su tiez dobre.
Chcel by som poprosit o schemu aspon tej dosky, aby som hned nemusel kupovat novu.
Dakujem.
cabernet píše:. Viete poradit kde, alebo nejaku nahradu...
www.ges.cz/?page=index&or=sort&ipp=12&l ... ES04913365 Bude tam muset stačit. Pinově je kompatibilní.
Killroy
- Přílohy
-
stu407d.pdf- (879.06 KiB) Staženo 389 x
bigolin píše:Pokud je tam deska BN44-00177B s jednim trafem TMS91429CT tak je mozna v haji to trafo, resil jsem neco podobnyho kdy podsvit blikl na 2s a pak tma a trafo melo mezizavitak.
Aj mi to tak podla merania vychadza prave na to trafo. Na vstup toho dvojiteho fet-u idu spravne budiace impulzy, na vystupe jedneho tranzistora je uz podstatne mensie napatie ako na druhom. Trubice to nesposobuju, polovodice na sekundare sa tiez zdaju OK.
Dnes som to trafko meral mostikom.
primar: 67 mikroH
sekundar 1 a 2 : 2.7H
Neviem to teda tymto meranim presne posudit, ci je vadne to trafko. Keby aj bolo, neviem ci sa bude dat zohnat, alebo len cela doska. Na dosku dodavatela mam.
Ako si pochodil ty?
bigolin píše:Upresnim to, nasel jsem, ze se da koupit tady: http://www.elektronik-service.pl/show.php?id=208275&menuselect=&compare=add_this Protoze nemam paypal ani kartu na platby na netu, tak musim cekat, az ochotnej kamarad bude mit cas to tam objednat.
A potom si este musis pockat az to budu mat na sklade.
XXXE: v tom manuale chyba prave schema aj rozpis suciastok obvodu napaj. zdroja a invertora, ktore su na jednej DPS.
Za trafkom su dvojite diody SMD s kodom C5C a CA2, ale ani to sa mi nepodarilo zistit, ake maju oznacenie.
D602 5C
D603 C5C
D604 CA2
D605 C5C
D606 C5C
D607 C5C
D608 5C
D609 CA2
Nie vsetky z uvadzanych suciastok su vadne, chcem vsak vediet ich prave oznacenie.