Zháňam manuál alebo nejaké schémy k tejto stavebnici ЛабораториЯ Юз - 50. Vopred vďaka Pripájam aj fotku ako to vyzerá.
Zháňam manuál k sovietskej elektro-stavebnici
Moderátor: Moderátoři
Zháňam manuál k sovietskej elektro-stavebnici
Zháňam manuál alebo nejaké schémy k tejto stavebnici ЛабораториЯ Юз - 50. Vopred vďaka Pripájam aj fotku ako to vyzerá.
- Přílohy
-
laboratoria.jpg- (118.3 KiB) Staženo 81 x
BOBOBO píše:Jestli bude stejně kvalitní , jako je dnes u elektromerkurů , tak potěš ...Schematické znázornění obráceně , principiálně to samé . A za dlouhé peníze .
Já mám něco podobného.I s návodem ale nevím jestli by to pasovalo
- Přílohy
-
P1010218.JPG- (275.79 KiB) Staženo 56 x
El. stav. 02 a 03 sú vhodné pre tak 12+ ročné deti, Elektronik tak pre 10+ ročné, MEZ Elektronik 13+, Logitronik 12+, Kyber 14+ , Minilogik 15+... Samozrejme to závisí od zručnosti dieťaťa... Ja osobne som sa na MEZ-elektroniku vyblbol do sýtosti...
-
Návštěvník
bu2520 píše:v mládí jsem měl jakousi východoněmeckou stavebnici , kde byly žárovičky s malými reflektory spínače tlačítka bzučák atd , moc mě pak u dětí mrzelo že jsem jí někam dal , proto že i na střední jim dávalo děsně práce pochopit jak funguje uzavřený obvod , ale logické mapy atd jim nedělali problém
A nebyl tam i zvonek a kádinka s elektrodama a všechno to bylo rozebrané a muselo se to nejdřív podle návodu sestavit?
-
Návštěvník