mc-vlada píše:
Prosím Vás, vy si ze mě děláte srandu, nebo mě jen zkoušíte. !!!!PŘECE O KNIHU!!! Nezlobte se na mě, ale to je hodně hloupá otázka, když si přečtete téma diskuse. Ale už ji nechci. Nejen tady jsem se setkal s dost velkou neochotou až škodolibostí vlastníků originálu či kopie. Díky moc, už ji mám objednanou v knihovně. A kdo ji máte a jste neochotní, tak si ji užijte třeba na ní spěte, já se k ní dostanu tak jako tak, a nakonec mají pravdu někteří diskutující, alespoň neporuším žádná autorská práva a budu mít dobrý pocit.
Srandu si rozhodně nedělám, občas dotyčný shání knihu třeba jen kvůli jednomu schematu, nebo kapitole. V tomto případě bych byl ochoten ji na počkání oskenovat. Sken celé knihy vyžaduje čas, který momentálně nemám jak jsem již psal výše. Vzhledem k tomu, že se tady vyskytlo dost zájemců tak se budu snažit ji postupně převést do el. podoby a poskytnou ji ostatním.
Vaše reakce viz. citace by si žádala jinou odpověď, ale vzhledem k tomu, že tady na fóru operují i zástupci něžného pohlaví nebudu zbytečně sprostý.