Procesor na DPS Letování
Moderátor: Moderátoři
Holt Dream mutimedia a jejich povestna kvalita
RadekB píše:Na ten CPU poloz dve desetikoruny, dovedou teplo z prostredku cipu a pak to nahrej horkovzduskou. Ty destikacky odvedou teplo z cipu a po krajich by to melo sednout a propajet. Parkrat jsem takto "ozivoval" tyky CPU v sat.prijimacich, kdyz jsem to nemohl dat klukum do fabriky. Az na jeden pripad to vyslo.
Holt Dream mutimedia a jejich povestna kvalita
Díky poprve to jen opadalo ze spodu (odpory)a chovalo se to stejně.Nasázel jsem to nazpět a ze spodu jsem nalil sádru na ty odpory.Vzal jsem to ještě jednou s těma kačkama a maká to už.
Jinak tenhle není Multimedia ale čína,ta fotka co jsem dal je z netu.Ale ty origoš se už serou taky hlavně kondy , napájení pro tuner a LAN odchází.Co naděláme,aspoň je s čím si hrát.
Asi tam schází chlazení že se to tak sere.Párkrát se to přehřeje a vychladne a závada je na světě.Mám tady ještě jeden svůj a tomu jsem hned nadělil chlazení když jsem ho zkoumal proč tak topí a ten jede v pohodě už dost dlouho.Ty dnešní klony mají nějaký jiný tuner protože ten zas tolik netopí jako origo.Zato procesor to odnáší.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
otakarv píše:Tak s tím bych nepočítal,že to budou uvolněné piny na procesoru.Spíše jsem se přikláněl k "BIPOLAROVE" teorii.
No jinak všechna čest,také gratuluji ke zdárně vyřešenému problému.
Klidně s tím počítej, stává se to u normálních i BGA pouzder. Řekl bych, že hlavní viník je ten ku....ký bezolovnatý cín.
Gratuluji k tomu nápadu s tou sádrou!