Český překlad datasheetu ATMEGY8
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Český překlad datasheetu ATMEGY8
Nevíte někdo o českém překladu datasheetu ATMEGY8 hodně by mě to pomohlo předem dík.
PS: A s tou angličtinou bys už měl asi začít něco dělat. Myslím, že to bude jednodušší a praktičtější, než pokaždý shánět, jestli se někdo nesmiloval a nepřeložil dokumentaci. Tu máš stejně všechnu v angličtině, nějaký examply to samý. Stejně jako podpora u výrobce.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem majitelka knihkupectví kde chodím už by mi měla začít dávat nějaký bonus co jsem tam nechal peněz
...tak se ptám která publikace mi dá co nejvíc jako začátečníkovy v této problematice například kde se dočtu jak se programují a hlavně jakým programátorem a podobně a za lidovou cenu díky.
Kdyby ses alespoň podíval na obsah té knížky, co jsem ti napsal, tak se nebudeš na tohle ptát.
Nepíšeš v jakém programovacím jazyku to hodláš dělat, tak není ani co dál radit.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Nepíšeš v jakém programovacím jazyku to hodláš dělat, tak není ani co dál radit.
ve kterém se programuje nejlíp nechám si poradit,u Picu je to jednodušší tak je asm
Jestli nechceš kupovat zajíce v pytli, tak se některé ty knížky dají stáhnout. Já to tak udělal taky a potom si je koupil...je to lepší.
odkud si je mám stáhnout ? momentálně potřebuji doporučit nějaký dobrý programátor nejlépe na COM port a k tomu soft díky.
markoni píše:Nepíšeš v jakém programovacím jazyku to hodláš dělat, tak není ani co dál radit.
ve kterém se programuje nejlíp nechám si poradit,u Picu je to jednodušší tak je asm
Co je u PICu jednodušší jako výběr? Tam máš taky na výběr C a ASM. u Megy ještě Bascom. Já doporučuju C.
markoni píše:Jestli nechceš kupovat zajíce v pytli, tak se některé ty knížky dají stáhnout. Já to tak udělal taky a potom si je koupil...je to lepší.
odkud si je mám stáhnout ?
No človeče zkus to z internetu. Odkaz už nemám. Najdi si ho.
markoni píše:momentálně potřebuji doporučit nějaký dobrý programátor nejlépe na COM port a k tomu soft díky.
Achjo, tak naposled. Podívej se laskavě na ten obsah tý knížky! Je v ní jak programátor, tak na doprovodném CD ovládací soft!