Chtěl bych být novinářem
Moderátor: Moderátoři
Chtěl bych být novinářem
http://www.novinky.cz/domaci/180894-fis ... stroj.html
-
Návštěvník
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Personál po prvním odložení letu zhruba hodinu zjišťoval, kde je závada - to tím chtějí říct, že ten systém nemá diagnostiku, která hned nahlásí, proč jim to pořád "chcípe" ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak - o Airbusu se říká, že je tak nacpán elektronikou, že bych se nedivil, kdyby výškové servo mělo vlastní server
PS: ten náboj je správně 7,62 x 39 vzor 43
mtajovsky píše:...PS: ten náboj je správně 7,62 x 39 vzor 43
Nj, vždycky to přehodím... To bude tím, že jsem je nikdy nekupoval - vždycky, když jsem je měl používat, vyfasoval jsem si je...
A kutilmile - nelituju tě
No ale je možný, že ten super počítač nedovolí start, ale nevim, mechanika A320 tu asi nemáme.
A kutilmile - nelituju tě
Nakonec pokud vím, se ti kašpaři domluvili videokonferencí že si nemají co novýho říct
Sleduju znalosti nové generace, které začínají u gramatiky a slovní zásoby (a novináři v tom perlí) a myslím, že bude hůř. Redakce někam pošle 22letou absolventku gymplu s mp nahrávačem a je hotovo.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Napíše rádoby moudrej článek a maže do mekáče na hambáč a do butiku pro ponožky za litr....
EKKAR píše:Jestli se nemýlím, tak Airbusy APU vůbec nemají - jen si vzpomeňte na nepříliš dávno minulý incident s ČSA, kdy z Ostravy neodletělo X cestujících na dovolenou, resp odletěli až se zpožděním cca 24 hodin, protože Airbus A-319 "nenahodili" z důvody stávkujícího pozemního zdroje - náhradní musela letecká společnost poslat kamiónem po silnici(!!!). Kdyby měly Airbusy APU, museli by ho nahodit i jen na palubní akumulátory, neřkuli kdyby sbastlili k sobě pár výkonnějších autobaterií...
Airbusy APU mají, i A310, ale letět jde bezpečně i bez něj. Tuším že ho mají všechna dopravní letadla, která nelze startovat z baterie. ČSA mají (prý) v pravidlech, že s nefunkčním APU nelétají, ale v tebou zmiňovaném případě ho sami porušili. Tak jsem myslel, že má CEF třeba podobné pravidlo...
No ale bude to asi tak jak říká Crifodo.