Samostmívací svářečská kukla
Moderátor: Moderátoři
Samostmívací svářečská kukla
prosím o radu, čeho se vyvarovat a naopak co vyžadovat při její koupi. Co kdo máte, jak jste spokojeni? Moje představa investice je tak do 2-3k. Díky za rady.
- pavoucisit
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Anonym píše:Já mám ADF-13 a jsem spokojená
Na svařování vína to ale není potřeba. To sis tu kuchařku špatně vyložila..... I když - znám jednu, co kromě kukly při (s)vaření potřebuje i žáruvzdorný oblek a trpělivé sousedy....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Návštěvník
Edit: Teď jsem koukal na internet a je to ADF-13
Pro řezání plazmou jsou nejvhodnější stejné ochranné brýle jako se používají u autogenu.
To že oko nevnímá fyziologicky záblesk stažením zorniček nic neznamená, důležité je působení.
stepa píše:Ahoj,
prosím o radu, čeho se vyvarovat a naopak co vyžadovat při její koupi. Co kdo máte, jak jste spokojeni? Moje představa investice je tak do 2-3k. Díky za rady.
Ahoj Stepo,
já jsem si koupil invertor od Alfain i s kuklou. Mam pocit, že to bude tahle: http://www.alfain.cz/cs/produkty/svarovaci-stroje/kukly-prislusenstvi/alfa-in-samostmivaci-kukla-s777a.html?zobraz_filtry=ne&order=poradi
Už jsem něco povařil a spokojenost. Klasickou kuklu už nikdy! Jestli chceš, můžeš si jí přijet vyzkoušet
Při koupi bych volil raději kvalitnější osvědčené značky,než ty co jsou ke svářečkám v různých marketech zdarma-zrak nám nikdo nevrátí