Wifi antena

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
gabel

#16 Příspěvek od gabel »

blahojan píše:Tahat kable sa mi tiez nechce. Nebolo by lepsie pouzit niejaku kartu do pci napr. ako toto http://pake-resellerweb.systemb2b.com/p ... D=C0180062 . Je to stolne pc, cize veci mam kde napchat, len nech to ma dobry signal. Diki.

pokiaľ to chceš na stolné PC tak kúp AP ako písal czatlantis a myslím že ten metrový kábel ťa nezabije
blahojan

#17 Příspěvek od blahojan »

Sorry, ze vyzeram ako idiot, ale netusim, ze co je Ap. V pc si urobim skoro vsetko, ale co sa tyka netu a nastaveni , tak v tom som lama. Mozes poslat niejaky link? Diki.
czatlantis

#18 Příspěvek od czatlantis »

gabel píše:2: AP v režime klient OK,ale on písal že má notebook,čiže by to bolo nemobilné.

blahojan píše:Dobry den. Viete mi poradit niejaku wifi antenu so sakra dobrym dosahom? Mam router na poschodi a v garazi by som chcel mat net. Book ho chytal so svojou antenou, ale stolne pc s antenou na usb ani nepipne. Diki moc.
gepard

#19 Příspěvek od gepard »

Zdárec,
měl jsem obdobný problém, vyřešeno tímto:
http://cz.airlive.com/product/product_3 ... 4297283834
-- Gepard --
gabel

#20 Příspěvek od gabel »

blahojan píše:Mam externu antenu, cez ktoru chytam net a dokupil som wifi router, aby to fungovalo bezdrotovo po dome a ped domom, ked som nieco potreboval z netu. Mam maly notas asus eee, ale tam po pade na zem klaklo wifi a nechytam net. Poriesil som antenku, ktoru pichnem do usb, ale chyta velmi slaby signal a net nefacha. Vyzera ako usb kluc a je znacky airlive...

to czatlantis:
tak sme sa nejako nepochopili ja som myslel že to chce sem
gabel

#21 Příspěvek od gabel »

blahojan

#22 Příspěvek od blahojan »

Ok hosi, diki moc za info.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“