Cust píše:nemluvě o tom, že každý vlastně má svou č. dírku - šaháme si na ni po oné proceduře, které se říká "jít na velkou"
U nás místo "jít na velkou" říkáme "jít na prázdno" a místo "jít na malou" říkáme "jít na krátko".
Moderátor: Moderátoři
Cust píše:a já myslel, že je to hadronový kolidér a ono mi asi něco unikloIO píše:Jestli potřebujete miniaturní černé díry, tak si je budete moci nachytat zadarmo až se podaří zprovoznit urychlovač LHC v CERNu.
Cust píše:a já myslel, že je to hadronový kolidér a ono mi asi něco unikloIO píše:Jestli potřebujete miniaturní černé díry, tak si je budete moci nachytat zadarmo až se podaří zprovoznit urychlovač LHC v CERNu.
kachna, které se chytli novináři po celém světěIO píše:Při srážkách těch "hadrů"má vznikat nejrůznější částicový bordel a občas možná i ta černá díra.