Nazdarek, ako zistim, ci je pamet locknuta, alebo nie. Raz som vycital pamet, nahral do jedneho sw, upravil a ked som to nahodil do pristroja, tak to zblblo. Nebudem to obkecavat, ale islo o pristrojovku, este ze som mal inu napln aj pamet. Neviem, ci bola chyba v pameti, alebo to zle vycital programator. Pouzivam willem, niesom ziadny programator, tak ma nebite. Dikes.
Já jsem se zatím setkal pouze se dvěma typy zámků, jeden typ byl, že to vyčítalo jakoby prázdný procesor, samé FF a druhý ten vyčítal adresy paměťových buněk... Záleží co ti to načetlo ?
S 93c46 som mal tiež problém , willem ju čítal nekorektne , skúsil som pony a šlo to ,aj čítať aj nahrať,vo wilemovi je na 93cxx pin 6 na zem , v pony na +, pri niektorých 93cxx je pin 6 volný,tam je to jedno či + alebo- ,ale pri niektorých je to pin ktorým sa nastavuje organizacia pameti ,treba pozrieť datasheet , možno aj ty si mal ten problém.
Tak preto, mal som pony a tam problem nebol, len u willema. Toto ma prislo dost draho, asi vhodim ten programator. Pred tym som pouzival stary progee, ci aky mal nazov, bol na lpt v dos okne a nemal som ziadny problem. Diki za info.
• ORG pin to select word size for ‘46C version
• 128 x 8-bit organization ‘A’ ver. devices (no ORG)
• 64 x 16-bit organization ‘B’ ver. devices (no ORG)