Organizovaný "bordel" a manželčin úklid

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
radson

#16 Příspěvek od radson »

Ženská a chlapův pracovní kout??....žertujete panové??...Tohle nemá řešení, to nejde dohromady, a myslím, že se to nepodaří ani kdybyste doma zavedli islámský program spojený s bičováním:-))))))))))
(I když možná by to za pokus stálo):-))))
BIPOLAR

#17 Příspěvek od BIPOLAR »

Ale vždy je chápává, pokud chce opravit fén nebo vyměnit síť. šňůru u žehličky. Pak dá pár dní pokoj :lol: .
kevin_mitnick

#18 Příspěvek od kevin_mitnick »

Jo, zena a dcera, to jeste jde. Ale jak odnaucit od hrabani se v tatinkovych vecech my dva maly zlosyny (10 a 7 let) ??
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Mám ještě mladšího (zlo)synka - právě "narukoval" do 1. třídy. A ten, kdybych dovolil, by mi zrekvíroval na to šup celou "vejbavu" - už tak občas hledám šroubovák nebo kleště - v děcáku strategicky "uklizený" pod postelí... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Vogon

#20 Příspěvek od Vogon »

kevin_mitnick píše:Jo, zena a dcera, to jeste jde. Ale jak odnaucit od hrabani se v tatinkovych vecech my dva maly zlosyny (10 a 7 let) ??

No já nevím, co třeba jim zkustit říct aby to nedělali?
kevin_mitnick

#21 Příspěvek od kevin_mitnick »

A co tak myslis, ze k..va asi delam 150 krat denne spolu s vyhruzkami vypraskem ???????
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od zdenoeddie »

hmm to ti jeste nerekli ze jses jako politik? slibujes, slibujes a nic? :lol:
Vogon

#23 Příspěvek od Vogon »

:-) To bude ono. Chce to přejít od slov k činům.

Ale ne, kecám přece bysme ty andílky nemlátili, že jo.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od zdenoeddie »

samozrejme ze ne, ale jak jinak toho certa z toho andilka dostat?
Vogon

#25 Příspěvek od Vogon »

Ďábla lze vymítat mnoha způsoby.
Kupříkladu bratrancovo ratolesti fungujou na zaříkávání:

"Ještě jednou mi sáhneš na cajky, tak ti ty pazoury tatínek urazí"

Překvapivě to v okolí a širokém příbuzenstvu funguje. Všichni se tak či onak živíme něčím co se strká do zdi a většina děvenek a potomků to dokáže respektovat. A jak to tady tak čtu není to obecně rozšířený úzus, což mě docela překvapuje. Nedovedu si představit jak bych mohl efektivně fungovat, kdybych se musel dnem i nocí klepat, jestli jsem vypnul bufet a nebo jestli ten smrad zase nemá v něčem pazoury.

Edit: A to jsem si ještě vzpoměl jak v jedný dřívější firmě, šéf, coby absolvent IT na MU se domníval, že rozumí kupříkladu opravám monitorů stejně dobře ne-li lépe než jeho technici. Na základě této doměnky jal se opravovati nějaký EIZO. Deska horizontálu stála tehdy jenom 70k Kč. Taky mu to stačilo jenom jednou. :-)
SMITH

#26 Příspěvek od SMITH »

EKKAR píše:Mám ještě mladšího (zlo)synka - právě "narukoval" do 1. třídy. A ten, kdybych dovolil, by mi zrekvíroval na to šup celou "vejbavu" - už tak občas hledám šroubovák nebo kleště - v děcáku strategicky "uklizený" pod postelí... :lol: :lol: :lol:

Ja som to vyriešil svojsky : Majú svoj vercajch :-) .Mimochodom tiež mám staršieho čerstvého prváka
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Cust

#27 Příspěvek od Cust »

Pánové, už jdu jistě s křížkem po funuse, ale já jsem to vyřešil... Stačí jen jednou měsíčně ženě vysvětlit, že na děti je ještě čas. :-)
EKKAR

#28 Příspěvek od EKKAR »

Počkej, až se jí "vrazejí hormóny z pohlaví rovnou do hlavy" a zrovna v tom jednom dnu v měsíci "si Tě přidrží" ... To se Ty sám pak neudržíš smíchy :lol: :lol: :lol: Až Ti několik týdnů potom předloží proužek z "čuracího testu" se dvěma vyznačenýma čárkama nebo rovnou těhotenský průkaz... Nu, zajac, pagadi...!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#29 Příspěvek od Cust »

neboj, vím, že už to dlouho nevydrží :twisted:
Vogon

#30 Příspěvek od Vogon »

Cust píše:Pánové, už jdu jistě s křížkem po funuse, ale já jsem to vyřešil...

Nikoliv, tys to nevyřešil. Tys to odložil.
A ono tě to jednou dožene.
Tyhle prolongovaný ženský pudy jsou horší jak zkažený zub. Čím později se řeší, tím hůř jde ven.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“