Organizovaný "bordel" a manželčin úklid
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
A kutilmile - nelituju tě
- kevin_mitnick
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Kupříkladu bratrancovo ratolesti fungujou na zaříkávání:
"Ještě jednou mi sáhneš na cajky, tak ti ty pazoury tatínek urazí"
Překvapivě to v okolí a širokém příbuzenstvu funguje. Všichni se tak či onak živíme něčím co se strká do zdi a většina děvenek a potomků to dokáže respektovat. A jak to tady tak čtu není to obecně rozšířený úzus, což mě docela překvapuje. Nedovedu si představit jak bych mohl efektivně fungovat, kdybych se musel dnem i nocí klepat, jestli jsem vypnul bufet a nebo jestli ten smrad zase nemá v něčem pazoury.
Edit: A to jsem si ještě vzpoměl jak v jedný dřívější firmě, šéf, coby absolvent IT na MU se domníval, že rozumí kupříkladu opravám monitorů stejně dobře ne-li lépe než jeho technici. Na základě této doměnky jal se opravovati nějaký EIZO. Deska horizontálu stála tehdy jenom 70k Kč. Taky mu to stačilo jenom jednou.
EKKAR píše:Mám ještě mladšího (zlo)synka - právě "narukoval" do 1. třídy. A ten, kdybych dovolil, by mi zrekvíroval na to šup celou "vejbavu" - už tak občas hledám šroubovák nebo kleště - v děcáku strategicky "uklizený" pod postelí...![]()
![]()
Ja som to vyriešil svojsky : Majú svoj vercajch
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
A kutilmile - nelituju tě