Zakl. deska TS-AVD3 nekdy bios najede, vetsinou pipa.
Moderátor: Moderátoři
Pokud deska naskoci, vetsinou se sekne pred testem pameti, ci po nem. Pameti mam 3 ks. Tema to nebude. Po restartu uz deska nenaskoci. Musim vyndat baterku.......
Zapnu nefunkcni desku. Baterku jsem neodpojoval ani neprobehl reset cmos pameti. Bios nevidim, deska houka a dve led cislovky nesviti. Teda jedna ne a ta druha sviti strasne slabe. Jakmile se segmety rozsviti, coz se stane, treba merenim , nebo samo od sebe, naskoci monitor. Segmety zhasnou zhasne i monitor. To rozsviceni cislovek se deje na moment. Na monitoru se mihne zelena led. Pak to prejde do oranzova s hlasenim neni signal. Na meraku pripichnutem na mosfetu FDD 6030L ruzne do plusu i minusu lita tech pul voltu. Jak to kmitne nahoru, kmitne i rozsviceni obou segmetu. Proto si myslim ze kdyz se mi podari napeti stabilizovat na 2 a neco, rozumej prijit na zavadu, rozjede se bios a deska bude fungovat.
Odpoledne jsem vyndal baterku a zitra to skusim nahodit znova. Deska urcite naskoci a budu podrobne koukat na pc analyzer. Jo a zkousel jsem i Celerona 800MHz, zakl. deska se chova porad stejne. Procak jsem vytahl z funkcniho pc. Doufam ze to co jsem napsal ma hlavu a patu.
Dekuji vsem za trpelivost a snahu mi pomoci.