atm12864d
Moderátor: Moderátoři
atm12864d
jde mi o to ze sem ho zkousel pouzit v projektu a nejede mi.
V datasheetu jsou nesrovnalosti - v tabulce je napsano neco a ve vysvetleni tabulky je opak. mohl by mi nekdo napsat jak to teda je? kdy je lcd zapnuty atd.? diky vsem a kdyby mel nekdo fungujici program v C na pic byl bych opravdu vděčný.
- Přílohy
-
LCD.txt- (9.31 KiB) Staženo 209 x
ten program se zasekne kdyz vykonava inicializaci a konkretne posila C0 coz je z=0, tak se to zasekne v GLCD_Read a porad to bezi dokola.
mam tam pripojene ledky abych videl kam se ten program dostane a v teto casti blika stale dokola
- Přílohy
-
main.txt- (1.75 KiB) Staženo 187 x
nevim proc, ale je to v tom jak je cteni busy priznaku, jednou to probehne v poradku a pak se to tam zasekne. vcera mi to probehlo dvakrat a pak se zaseklo.
ty pouzivas asm? mohla bys mi poslat nejaky programek abych zjistil jestli je ten muj displej funkcni?
Edit: To vlastně nepomůže, když se to seká na testu busy před tím příkazem. Chtělo by to osciloskop a juknout co se tam děje. Já vím, že jsem u toho displeje taky s něčím zápasila, ale už si nepamatuju s čím
podla toho som nieco napisal a islo to tak sa inspiruj.
mam ovladanie toho displeja ale pre 16f877 a je to v asm... a dost neprehladne.
Budem robit ovladanie pre ten displey pre 18f v Ccku ale kedy to neviem a navyse prenos bude seriovy a dekodovanie pomocou 2x4094.
TAk ze troska som hladal a nasiel som dosku s tym LCD radicom + peticou na PIC zajtra ked bude cas ta kto skusim spojazdnit stymi tvojimi kodmi.