Funai TV-2000A MK8
Moderátor: Moderátoři
- technik-po
- Kontaktovat uživatele:
Funai TV-2000A MK8
Název vlákna byl upraven a pročištěno. Killroy
- technik-po
- Kontaktovat uživatele:
Killroy
- technik-po
- Kontaktovat uživatele:
- technik-po
- Kontaktovat uživatele:
- technik-po
- Kontaktovat uživatele:
Zapnutí a vypnutí zajišťuje IO – TMP47C634AN – R584, ten je napájen stejně jako červená dioda z Power +B z diody D623 kde je 5,3V. Nemám možnost měřit křivky průběhu signálu a napětí si myslím mám ze zdroje menší jelikož zdroj je jakoby vypnutý. Zapnout se ale nedá, když podržím Power tlačítko tak LED dioda vpředu zhasne ale hned se zase rozsvítí, nesepne relé předmagnetazice obrazovky a nenaběhne ani napětí na zdroji na uvedené hodnoty ve schématu.
technik-po píše:Tak sem to tedy proměřil ale není schéma t komuto typu BTV a tak nevím ....
Kdybys byl trošku důslednější a nepsal všechno tak "šlompácky", tak jak se dosud na EB "předvádíš", tak schéma dávno máš
Funai 2000AK K8 má být tvůj televizor, alespoň takto ho tady prezentuješ jak v Předmětu, tak v Zadání tvého tématu.
Pokud ovšem stále hledáš schéma na neexistující TVP, tak klidně hledej dál.
Pokud totiž zadáš do "blbého" Googlu správný typ TVP: Funai 2000A MK8, tak ti vysype 33 400 odkazů, za 0,44sec. - takže schémat je plný NET, jen ty tu "vyješ jak Viktorka u splavu"
(To jsem měl napsáno už po poledni, jen jsem to už neměl čas odeslat
Nebýt Robosanda, tak hledáš ještě teď . A model telky opravíš až po 10-ti příspěvcích - až ti ho vlastně opraví někdo jiný
- Kontaktovat uživatele:
Ano súletl jsem název on ten štítek vzadu je samolepka a je potrhaná a tak sem spíše hádal ty písmena vzadu. Zlaté staré TV lampové tam se to opravovalo, výměna elektronky, popř. odpor katody občas hořel, či účinnostní kondenzátor. Většinou byla závada vidět po rozdělání krytu. V těchto krumplech abys měl osciloskop, generátor a kdo ví co ještě.
Tady mám malé napětí a už v tom plavu. Dřívwe když si měl schéma bylo tam u důležitých věcí napsáno i napětí na bázi, kolektoru, teď tam není nic jen výsledné co z toho má vylézat. A co když to z toho neleze? proměřil sem idpory, diody. Elity nafouklé nejsou, ale neznamená to že nemohou být vyschlé a tím i vadné. Jsem amater né profík a tak každá rada je dobrá.
To pak jen otevřeš, rychle zadekluješ a ještě rychleji od toho utečeš
Jó "zlatá lampová éra" - já na ní taky před lety začínal (ASTRA, ATHOSy, KRIVÁŇ, AMETYST a snad i ještě něco před těmito. Jen k těm úplně prvním: 4001 a 4002 jsem, tak nějak, "nečichl") - ale tak nějak si nedovedu představit telku HD v "lampovém" provedení. To máš, jako by jsi chtěl PC-čko v lampovém provedení - to by asi obývák nestačil, že
- Kontaktovat uživatele: