Zdravím. Ať hledám kde hledám nemůžu sehnat schema k téhle desce. Mám ji ze své TV ECG 32LHD32DVB-T . Možná hledám špatně, ale je to jediný co na tý desce je. Prošel sem tohle forum i fora, která doporučujete. Díky
To asi ne, ale jejich prvotní životnost nebo případná servisní opravitelnost = výhled zajistit odpovídající dokumentaci bude rozhodně větší než u tohoto tureckého werku. Ale to je jedno, dotyčného zajímá pouze schéma a připadá mi to tak trochu,
že vlastně ani dobře neví od čeho..
No hledam to schema, protoze mi tam odesla zenerka,kodan a jeden svabik (pozice C2006 , ZD 2005 , IC2000). Zenerka je k neprecteni, stejne jako svabik, kodan znam. Nejsem zadnej profik, ale rikal sem si, ze vic pokazit uz to nejde. Jinak nechapu proc "tureckej werk" , ale zrovna tuhle desku pouziva hodne znacek (ecg pocinaje a např sony konce). O koupi nove vim, da se sehnat i podstatne levnej nez 4,5tis např. v anglii, ale rikal sem si ze to zkusim takhle. No treba se nekdo najde, nebo budu mit stesti. diky
Protože to je "Tureckej werk jak svina" Všechny levné značky se právě montují ze tři tureckých značek Beko, Vestel a profilo Telra... může být něco horšího než Beko Do nedávna jsem myslel že ne ale není to pravda. Chassis Chang Hong jsou ještě horší Ale nejvic mě pobavilo že v Sony je Beko to opravdu si střelil vedle