ECG 32LHD32DVB-T, BEKO XLA194-03

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
milosvrana

ECG 32LHD32DVB-T, BEKO XLA194-03

#1 Příspěvek od milosvrana »

Zdravím. Ať hledám kde hledám nemůžu sehnat schema k téhle desce. Mám ji ze své TV ECG 32LHD32DVB-T . Možná hledám špatně, ale je to jediný co na tý desce je. Prošel sem tohle forum i fora, která doporučujete. Díky

Název vlákna byl upraven. Killroy
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

To schéma jen tak neseženeš a nebude asi ani součástí SM k té TV. Lze objednat novou asi tak za 4,5tis. Je to daň za nákup šmejdu, bohužel..

Killroy
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

A dosky na znackove zariadenia su lacnejsie?
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

To asi ne, ale jejich prvotní životnost nebo případná servisní opravitelnost = výhled zajistit odpovídající dokumentaci bude rozhodně větší než u tohoto tureckého werku. Ale to je jedno, dotyčného zajímá pouze schéma a připadá mi to tak trochu,
že vlastně ani dobře neví od čeho..

Killroy
milosvrana

beko

#5 Příspěvek od milosvrana »

No hledam to schema, protoze mi tam odesla zenerka,kodan a jeden svabik (pozice C2006 , ZD 2005 , IC2000). Zenerka je k neprecteni, stejne jako svabik, kodan znam. Nejsem zadnej profik, ale rikal sem si, ze vic pokazit uz to nejde. Jinak nechapu proc "tureckej werk" , ale zrovna tuhle desku pouziva hodne znacek (ecg pocinaje a např sony konce). O koupi nove vim, da se sehnat i podstatne levnej nez 4,5tis např. v anglii, ale rikal sem si ze to zkusim takhle. No treba se nekdo najde, nebo budu mit stesti. diky
kozoka

Re: beko

#6 Příspěvek od kozoka »

Protože to je "Tureckej werk jak svina" Všechny levné značky se právě montují ze tři tureckých značek Beko, Vestel a profilo Telra... může být něco horšího než Beko :lol: :lol: Do nedávna jsem myslel že ne ale není to pravda. Chassis Chang Hong jsou ještě horší :cry: Ale nejvic mě pobavilo že v Sony je Beko :D to opravdu si střelil vedle
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“