IE problem MSHTML.DLL pote pad prohlizece

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

IE problem MSHTML.DLL pote pad prohlizece

#1 Příspěvek od robo »

Instaloval jsem na pc winxp pro s integrovanou sp3. Instalace os probehla korektne. Pote probehla aktualizace IE z 6 na 8. Po nejake chvilce prohlizeni webu, se ukazala chyba IE. chyba souboru MSHTML.DLL Otevre se prohlizec a do par vterin je chyba na svete. Po odkliknuti se IE uzavre. Probehla odinstalace 8 na 6 a blbne to porad. I kdyz ted malinko jinak. Prohlizeni www funguje. Jak dam neco vyhledat treba v seznamu a odentruji, je problem. Sehnal jsem novy dll. Exportoval jsem ho do windows\system. A nic. Na strankach MS jsem nasel info o padu dll. Ale je to pro nejakou betu XP . A nebo jsem nasel soft co by mel pomoci. Vyklubal se s toho soft na uklid pc. Nasel spoustu, spoustu problemu. Aby je soft vyresil zaplat si licenci. :) :) To zname. Nic kloudneho jsem nenasel. Mozna pc nema rado sp3. Je to slabsi, starsi pc.
Protoze nefungoval ie chtel jsem tam dat operu. Jenze jak ji najit kdyz nefunguje prohlizec. Po par marnych pokusech s ie, jsem konstatoval ze jedine nejake cd z casaku mi muze pomoci. Treba na nem bude nejaky prohlizec. U majitele pc jsem nasel tri cd z casopisu. Dve uz nefunkcni, mechanicky ko. A na tom tretim z roku 2003 byla opera v3.1. V anglictine. Po nainstalovani opery jsem zasnul jakym vyvojem prosla opera do dneska. Koukal jsem na to a nevedel co s tim. Co me potesilo bylo ze po spusteni trojky, na me houklo upozorneni ze je nova verze 10.1. Stahl jsem ji a nainstaloval a konecne jsem mohl brouzdat po webu a hledat reseni problemu s mshtml.dll To jen male odboceni .Dekuji
eriko
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od eriko »

Moje odporúčanie - ostaňte pri Opere. Dôvod tu.
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Moje doporučení. Ve Windows zůstaňte u IE 6 nebo 8 (IE 7 používají paka) nebo FF a v Linuxu zůstaňte u FF. Strkat tam Operu, tak to si žádáte o velké problémy při komunikaci s bankou po internetu.
Pokud někomu nejde IE 6 nebo 8, tak ať si dá do pořádku počítač a nevymlouvá se na IE :wink:

Já mám instalované IE 6, Maxthon, FF i Operu. Vše jde bez problémů a proto používám Maxthon. Novou verzi samozřejmě ne, protože mi vše funguje na verzi 1.5.2 s češtinou a nevidím důvod, proč se ukájet s problémy s novými verzemi. Mimochodem, IE 6 mi funguje všude a IE 8 pod Windows 7 naprosto bez jediného problému. Asi to bude tím, že umím číst a nastavit si parametry prohlížeče tak, jak je potřebuji. :wink:
mikollar

#4 Příspěvek od mikollar »

ostat u IE6??? :roll: , uz len z pohladu podbory zobrazenia stranok je to blbost
robo

#5 Příspěvek od robo »

Procesor AMD Athlon 1.1GHz, 256 MB RAM, grafarna nejaka ATI s pameti 32MB.
System je v poradku. Instalovany na disk, pomale formatovani. Po instalaci jsem pustil IE a byl problem. "Pokud někomu nejde IE 6 nebo 8, tak ať si dá do pořádku počítač a nevymlouvá se na IE. p32 Muzes mi poradit jak mam ten pocitac jeste dat dohromady?.
Jeste zkusim sehnat cd s woknama. Treba je to instalacni cd nejaky vadny. Dik
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Tak mě se vše zobrazuje v pořádku i pod IE 6, takže nechápu o co pak jde.
Poradit jak spravit PC ? Opravdu nemám křišťálovou kouli, takže nevím, co tam máš za problém. Jsem ale toho názoru,, že když tam instaluješ odznovu XPéčka s SP2 a bez jakýchkoliv dalších aktualizací woken plus správné ovládače, tak ti to vše normálně pojede i pod tím IE 6.
mikollar

#7 Příspěvek od mikollar »

skus zohnat ciste Xp bez SP , mne na jednom PC s hociakym SP ani nenabehne instalcia. Po nainstalovani mozem kludne dat SP

P.S. to zobrazovanie, ano ide ale skus napisat nejaky zlozitejsi vzhlad stranky a potom ho odladit pre IE6 :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“