Protoze nefungoval ie chtel jsem tam dat operu. Jenze jak ji najit kdyz nefunguje prohlizec. Po par marnych pokusech s ie, jsem konstatoval ze jedine nejake cd z casaku mi muze pomoci. Treba na nem bude nejaky prohlizec. U majitele pc jsem nasel tri cd z casopisu. Dve uz nefunkcni, mechanicky ko. A na tom tretim z roku 2003 byla opera v3.1. V anglictine. Po nainstalovani opery jsem zasnul jakym vyvojem prosla opera do dneska. Koukal jsem na to a nevedel co s tim. Co me potesilo bylo ze po spusteni trojky, na me houklo upozorneni ze je nova verze 10.1. Stahl jsem ji a nainstaloval a konecne jsem mohl brouzdat po webu a hledat reseni problemu s mshtml.dll To jen male odboceni .Dekuji
IE problem MSHTML.DLL pote pad prohlizece
Moderátor: Moderátoři
IE problem MSHTML.DLL pote pad prohlizece
Protoze nefungoval ie chtel jsem tam dat operu. Jenze jak ji najit kdyz nefunguje prohlizec. Po par marnych pokusech s ie, jsem konstatoval ze jedine nejake cd z casaku mi muze pomoci. Treba na nem bude nejaky prohlizec. U majitele pc jsem nasel tri cd z casopisu. Dve uz nefunkcni, mechanicky ko. A na tom tretim z roku 2003 byla opera v3.1. V anglictine. Po nainstalovani opery jsem zasnul jakym vyvojem prosla opera do dneska. Koukal jsem na to a nevedel co s tim. Co me potesilo bylo ze po spusteni trojky, na me houklo upozorneni ze je nova verze 10.1. Stahl jsem ji a nainstaloval a konecne jsem mohl brouzdat po webu a hledat reseni problemu s mshtml.dll To jen male odboceni .Dekuji
Pokud někomu nejde IE 6 nebo 8, tak ať si dá do pořádku počítač a nevymlouvá se na IE
Já mám instalované IE 6, Maxthon, FF i Operu. Vše jde bez problémů a proto používám Maxthon. Novou verzi samozřejmě ne, protože mi vše funguje na verzi 1.5.2 s češtinou a nevidím důvod, proč se ukájet s problémy s novými verzemi. Mimochodem, IE 6 mi funguje všude a IE 8 pod Windows 7 naprosto bez jediného problému. Asi to bude tím, že umím číst a nastavit si parametry prohlížeče tak, jak je potřebuji.
System je v poradku. Instalovany na disk, pomale formatovani. Po instalaci jsem pustil IE a byl problem. "Pokud někomu nejde IE 6 nebo 8, tak ať si dá do pořádku počítač a nevymlouvá se na IE. p32 Muzes mi poradit jak mam ten pocitac jeste dat dohromady?.
Jeste zkusim sehnat cd s woknama. Treba je to instalacni cd nejaky vadny. Dik
Poradit jak spravit PC ? Opravdu nemám křišťálovou kouli, takže nevím, co tam máš za problém. Jsem ale toho názoru,, že když tam instaluješ odznovu XPéčka s SP2 a bez jakýchkoliv dalších aktualizací woken plus správné ovládače, tak ti to vše normálně pojede i pod tím IE 6.