Topfield 6000 "služba nedostupná"-VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
Topfield 6000 "služba nedostupná"-VYŘEŠENO
Nemám zájem o korekci pravopisu.
ras som sa stym stretol ze aj napriek tomu ze signal bol obraz nebol boli vyschnute kondiky v zdroji islo o openbox inac aj tuto spominal pesko ze mal signal na openboxe ale bez obrazupajosek2 píše:Pokud by bylo vadné napájení nebo tuner,tak by to kvalitu signálu indikovalo nad 80 procent? To je trošku divné.Zítra k němu jedu na to mrknout.Naštěstí mám stejný přijímač,tak to můžu vyzkoušet 100 procentně.
No,tak tohle jsem potřeboval slyšet.A,co ta hláška" probíhá ověřování vaší karty?" Mi to nikdy neudělalo.RadekB píše:TF6000 musi ukazovat min 96procent, jinak je problem. Ukazatel na 3,14cu.
Podle te hlasky je na jine druzici, akorat se opakuji parametry transponderu.
pajosek2 píše:No,tak tohle jsem potřeboval slyšet.A,co ta hláška" probíhá ověřování vaší karty?" Mi to nikdy neudělalo.RadekB píše:TF6000 musi ukazovat min 96procent, jinak je problem. Ukazatel na 3,14cu.
Podle te hlasky je na jine druzici, akorat se opakuji parametry transponderu.
Chyba kontaktu cipu karty a kontaktu ctecky, podlepit kartu izolepou a nebo zkusit vysunout/zasunout kartu.
A co tak se optat prodejce ? Preci ten pristroj ma v zaruce a nekde ho musel koupit.
Pokud by to bylo v záruce,tak bych byl vpohodě. Vypršela před cca 14 dny.Tu kartu vyzkouším.RadekB píše:pajosek2 píše:RadekB píše:
Chyba kontaktu cipu karty a kontaktu ctecky, podlepit kartu izolepou a nebo zkusit vysunout/zasunout kartu.
A co tak se optat prodejce ? Preci ten pristroj ma v zaruce a nekde ho musel koupit.