Topfield 6000 "služba nedostupná"-VYŘEŠENO

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

Topfield 6000 "služba nedostupná"-VYŘEŠENO

#1 Příspěvek od pajosek2 »

Kluci,tchán má probléby s tímhle saťákem.Signál indikuje cca 80 procent,ale hlásí mu to "služba dočasně nedostupná" a to na všech programech.Asi týden zpět mu to hlásilo "probíhá kontrola vaší karty".Nevíte,co to je? Já satelitům moc nerozumím,ale v tomhle případě se z toho budu těžce vykrucovat. Díky.
Naposledy upravil(a) pajosek2 dne 02 pro 2009, 14:06, celkem upraveno 1 x.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Óčko, ČT 24, NOE mu jede? Ty musí jít i bez karty.
..to bude jen ňákej odpůrek
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pajosek2 »

Ne,nejde mu nic.Divné mi je,že kvalita signálu je na dost vysoké úrovni,takže parabola se asi nepohla i když to tady dost foukalo.Mám obavy o dekodér.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

jopo166

#4 Příspěvek od jopo166 »

najlepsie bi bolo vyskusat iny prijimac tim vilucis ze je problem v parabole co sa tika prijimaca zmeraj vystupne napetie pre lnb 13/17v skontroluj zdroj ci nwema vyschnute kondenzatori samozrejme zmeraj aj vystupne napetia zo zdroja toto je zaklad hlavne je dvolezite aby sedela 5v vetva a 3,3v vetva inac este napetia na tuneri zmeraj ked vies ake maju byt a v poslednom pripade to moze byt tunerom a ak je to nim to neopravys no ak si velmi dobry bastlir mozno aj hej predpokladam ze taketo hluposti ako prehratie softu si skusal
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pajosek2 »

Pokud by bylo vadné napájení nebo tuner,tak by to kvalitu signálu indikovalo nad 80 procent? To je trošku divné.Zítra k němu jedu na to mrknout.Naštěstí mám stejný přijímač,tak to můžu vyzkoušet 100 procentně.

jopo166

#6 Příspěvek od jopo166 »

pajosek2 píše:Pokud by bylo vadné napájení nebo tuner,tak by to kvalitu signálu indikovalo nad 80 procent? To je trošku divné.Zítra k němu jedu na to mrknout.Naštěstí mám stejný přijímač,tak to můžu vyzkoušet 100 procentně.
ras som sa stym stretol ze aj napriek tomu ze signal bol obraz nebol boli vyschnute kondiky v zdroji islo o openbox inac aj tuto spominal pesko ze mal signal na openboxe ale bez obrazu
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

Uvidíme zítra,jenže on už zas aktivně zkoušel natáčet parabolu,takže mám práci navíc. :cry:

RadekB

#8 Příspěvek od RadekB »

TF6000 musi ukazovat min 96procent, jinak je problem. Ukazatel na 3,14cu.
Podle te hlasky je na jine druzici, akorat se opakuji parametry transponderu.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pajosek2 »

RadekB píše:TF6000 musi ukazovat min 96procent, jinak je problem. Ukazatel na 3,14cu.
No,tak tohle jsem potřeboval slyšet.A,co ta hláška" probíhá ověřování vaší karty?" Mi to nikdy neudělalo.

RadekB

#10 Příspěvek od RadekB »

pajosek2 píše:
RadekB píše:TF6000 musi ukazovat min 96procent, jinak je problem. Ukazatel na 3,14cu.
No,tak tohle jsem potřeboval slyšet.A,co ta hláška" probíhá ověřování vaší karty?" Mi to nikdy neudělalo.

Chyba kontaktu cipu karty a kontaktu ctecky, podlepit kartu izolepou a nebo zkusit vysunout/zasunout kartu.
A co tak se optat prodejce ? Preci ten pristroj ma v zaruce a nekde ho musel koupit.
jopo166

#11 Příspěvek od jopo166 »

no samozrejme ze tanier moze bit aj inde obras nemas a signal je sak to tak je u vsetkich satoch ti musis zadat spravne parametre trebars volneho programu a tocit kim ten obraz nebudes mat 3 dni a 3 noci alebo donho stiahni seting -zoznam programou a nemusis pilne hladat programi
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pajosek2 »

RadekB píše:
pajosek2 píše:
RadekB píše:

Chyba kontaktu cipu karty a kontaktu ctecky, podlepit kartu izolepou a nebo zkusit vysunout/zasunout kartu.
A co tak se optat prodejce ? Preci ten pristroj ma v zaruce a nekde ho musel koupit.
Pokud by to bylo v záruce,tak bych byl vpohodě. Vypršela před cca 14 dny.Tu kartu vyzkouším.

pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od pajosek2 »

Tak už to šlape.Parabola chtěla natočit a u karty vynechávaly kontakty.Za cenné rady díky.

Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “