Samsung CZ-28V53N, chassis S56A, nejde obraz

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rada199

#61 Příspěvek od rada199 »

No bohužel je to tak,a kupovat novou se asi nevyplati
Maskot

#62 Příspěvek od Maskot »

Tak je,pokud opravdu meris primo na vyvodech vlakna na obrazovce,ma to za sebou.
rada199

#63 Příspěvek od rada199 »

Ano měřil jsem je primo na vyvodech vlakna,takže tv pujde vyhodit protoze kupovat novou obrazovku se nevyplati.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od otakarv »

Jedině kdybys natrefil třebas na SD na nějakou stejnou a funkční.Toto by se u nás ale nestalo(na SD),neboť všechny mají uražená hrdla od "sběratelů pokladů". :cry:
rada199

#65 Příspěvek od rada199 »

To máš pravdu bud to nejni žádná nebo je urazené hrdlo.
amidamaruu

#66 Příspěvek od amidamaruu »

Mam skoro ten samy problem.Jak jsem psal,na jinem vlakne,ze mi vypina obraz ze jsem to uz opravil.Po tydnu mi to zaclo delat znova.Stale ctu Vase nazory a koumam.Na patici jsem vsechno zkontroloval,ale voltmetrem nic kloudneho nenajdu.Napeti je klasickych 179v(na patici), vstup-156v(ze sekundaru),Jak clovek zapne telku,tak na obrazovce nahore se obevibarevne cary,jak se srovnaji tak obraz problikne.Skusil jsem uz pridat naplno na potenciometru(screen)vn trafa a vratit zpet.Pomalicku pridavala obraz mi zas naskocil asi na 2 vteriny.Je to vada vn trafa?Vse jsem delal podle Vasich rad(nekomu)Prujel,vsechno od patice po trfo,a nic.Kdyby zase byla obrazovka v haji,nesel by vubec obraz,ale on jde,jenom pri ubrani jasu skoro na max,a jak se zahreje obraz zmizi .Nekdy si blika,Nekdy jede bez poruchy i 2 hodky.
Maskot

#67 Příspěvek od Maskot »

amidamaruu píše:...Kdyby zase byla obrazovka v haji,nesel by vubec obraz,ale on jde.....

Tato uvaha neni spravna,ona nemusi byt KO uplne.
amidamaruu

#68 Příspěvek od amidamaruu »

Ja prave myslel,jestli neni v haji VN trafo-studeny spoj ve vinuti.Zaclo to tim,ze se stracel obraz jen pri cervene(kdyz bylo vice cervene v obraze,tak se stratil).Pomalu se ale intervaly zkracovaly.Pozdeji obrazovka sla pouze, kdyz se skoro na doraz odebral jas.Tetka uz to dela i pri tmave obrazovce.Asi tohleto nevyresim,ani kdybych nad tim sedel mesic.Budu ji muset vyhodit,ale manzelka ji chce za kazdou cenu.(to vite citove vztahy.koupila ji,kdyz jsem byl na ARU v komatu)
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“