Notebook - klasický disk nebo SSD?
Moderátor: Moderátoři
Notebook - klasický disk nebo SSD?
Ma nekdo zkusenost?
Ma to mit i 3G modul pro internet, ale bute to opravdu chodit v siti T-mobile?
vombat píše:Mám aspire one se SSD diskem 16G a rychlost nic moc i přes instalaci programu, který zlepšuje rychlost čtení. Nicméně jsem četl na nějakém fóru, že se dá tento disk vyměnit za rychlejší, ale bohužel tam chybělo srovnání s klasickým HDD. Pro běžnou práci to stačí, jen někeré aplikace se déle načítají.
Lenze to nie je klasicky SSD disk ktory plne nahradza SATA disk v notebooku , co som videl tieto "disky" v netbookoch od asusu a MSIcka tak je to len nejaka lacina flash pamet pripojena cez pcie rozhranie ... je to pomale mozno prave kvoli tomu , no klasicky disk to rozhodne nieje -
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Napr. v MSIcku je to zapojene takto a vedla toho je klasicky sata disk 2,5" , no najme v tych netbookoch to niesu klasicke disky vid. v MSI na fotke je to ten plosak na memory slotom : http://www.blogcdn.com/www.engadget.com ... brid-1.jpg
A co sa tyka toho 3G modulu tak nevidim problem preco by nechodil v sieti tmobile, na slovensku mi tie modemy integrovane v bookoch slapu na vsetkych sietach a ked nieje k dispozicii 3G tak pouziva edge atd., takze stym som problem este nemal .