Autonabíječka
Moderátor: Moderátoři
Toto je bastlírna, takže ak niekto poradí "kúp v Kauflande" čo iné sa dá napísať. Tá moja pripomienka sa vôbec netíkala nabíjčky, ale tej reakcie čo mi predchádzala.
Za nepochopenie sa ospravedlňujem, odteraz len čitateľný text a zrozumitelné obrázky.
-
Anonymní
Vena píše:Nebyl by nekdo ochoten hodit na upload tu nabijecku z toho noveho amara jak je prekuchana z ATX zdroje ja jsem se o to pokousel s nevalnym uspechem tak by me zajimalo jak je to v tom amaru?
http://rapidshare.de/files/17515639/pc_ ... a.zip.html
nabíjačka
denis15 píše:On je právě problém, že ty startovací vozíky stojí kolem 9tis. aby byl vůbec schopný funkce a nevydrží déle než 1,5roku. Proto řeším něco co vydrží zacházení úplné lamy.![]()
JInak všem děkuji za tipy a poslané schémata.
Jo a teraz takto - susedovi vyhorela garáž - samozrejme aj s autom. Nabíjal bateriu a pritom došlo k neakému skratu - skrátka požiar , prvé čo bolo tak policajti pýtali doklady od tej nabíjačky a tie samozrejme nemal, lebo ju robil doma. Poisťovňa samozrejme zobrala výsledok šetrenia polície na vedomie a majiteľ si spôsobil požiar sám použitím nesprávneho výrobku ktorý nezodpovedal norme a škodu odmietla uhradiť. Ešte dostal k náhrade aj zákrok hasičov.
Keby mal nabíjačku aj z Kauflandu tak papiere by mal a všetko by bolo v poriadku. Vyrobí si každý LAMA nabíjačku, aby zodpovedala aj bezpečnosti ??? Prerušiť poistku v prípade skratu a podobne?? ved tá poistka tam je len na ozdobu a stojí to peniaze.
JInak bouchnout to může kdykoliv, proto nerad nabíjím bez přítomnosti-otci střelila baterka při startování a ta rána vzbudila půl sídliště.
Všeho zde psaného jsem si vědom, proto se jsem chtěl schéma či nějakou myšlenku.
Jinak ještě jednou všem díky.
stavebnice je i s měřáčkem. Postavený to je za chvilku, stojí asi 500,-
chodí to na pvní zapojení a je to hlavně vsechno pohromadě i s deskou.
upgradoval jsem s tím nabíječku co prodávali jeden čas v Globusu , vevnitř je trafo , tři LEDky , čtyři diody a zenerka .......
-
85.71.221.115
-
END-DAY