Tavidlo
Moderátor: Moderátoři
Jak už jsem psal, nemám žádnou jinou možnost jak posoudit vlastnosti než porovnáním vnějších znaků. Ostatně je to jeden z nejúčinnějších nástrojů zkoumání.
Můj oblíbený zázrak má vlastnosti co potřebuji já: nenechává zbytky, nezpůsobuje alergickou reakci, nemusí se oplachovat a nezasírá mi nástroje.
Oxidaci mědi a vodivost reziduí pravděpodobně způsobují tavidla na vodné bázi a co jako? Na výběr jsou i tavidla s jinými vlastnostmi a tebou uváděné nedostatky jsou způsobeny spíše neznalostí technika, který nedokázal vybrat vhodné tavidlo ze spektra nabízených.
Já jsem ten výběr učinil. Výsledky výběru jsem prezentoval výhradně jako svoji zkušenost a nikoliv jako obecnou pravdu, a popsal jsem podmínky za kterých byl učiněn výběr. Že se tobě osobně můj výběr nelíbí, respektuji, vyjádřil jsem se dost jasně, že bez problémů dožiji jako nedokonale cvičená blonďatá opice.
Neberu si to osobně, ale poněkud mne překvapuje, že chceš od tavidla aby vypadalo a nemáš možnost vyzkoušet jeho účinnost (??), na to konto prohlásíš kategorický soud.
Jasně, takový zkystalizovaný med je na první pohled pěkný humus, proto používejme rafinovaný cukr, je na první pohled lepší.
Co se týče tvého oblíbeného zázraku - byl bych radši, kdyby se vyjádřil postižený. Tavidlo mu doporučili pro konkrétní aplikaci u nějakého dealera, čili ho koupil, nic zlého netuše. Takže to nezvládnul dotyčný dealer.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Jinak na zkrystalizovaný med nikdy neřeknu "fuj",neboť jen pravý včelí med krystalizuje.To ty břečky ze supermarketů,co jsou ředěné a ke všemu dovezené z bůhvikde,tak na ty s klidem plivnu.