SONY KV-S2941K, chassis AE-2F - černé pruhy
Moderátor: Moderátoři
SONY KV-S2941K, chassis AE-2F - černé pruhy
Můžete mi prosím poradit, čím by to mohlo být, jestli odchází obrazovka nebo je to nějaký špatný kontakt a kde přibližně?
Díky.
Název vlákna byl upraven. Killroy
Ovšem včera jsem TV večer zapnul a možná po půlhodině se mi obraz smrsknul do tenké vodorovné čáry uprostřed obrazovky, po chvilce se obrazovka vypne úplně, jede jen zvuk a vpředu blikají střídavě dvě červené LED (jako na železničním přejezdu), které normálně svítily obě. Když TV vypnu a znovu zapnu, tak obraz najede a po chvíli opět konec. Čím déle TV nechám vypnutou, tím déle pak vydrží hrát.
Endli píše: .....
Ovšem včera jsem TV večer zapnul a možná po půlhodině se mi obraz smrsknul do tenké vodorovné čáry uprostřed obrazovky, po chvilce se obrazovka vypne úplně, jede jen zvuk a vpředu blikají střídavě dvě červené LED (jako na železničním přejezdu), které normálně svítily obě. Když TV vypnu a znovu zapnu, tak obraz najede a po chvíli opět konec.
Radu, co s tím, jsi dostal už tady:
miromatus píše:vertikál ,elyty
- ještě dříve, než jsi to "přivedl" do tohoto stavu
A skutečně, nejvíce by jsi měl být vděčný za rady od masara a jezevce