EIZO Flex Scan L557, rozpadly obraz
Moderátor: Moderátoři
EIZO Flex Scan L557, rozpadly obraz
na ruskej stranke som nasiel rovnaky problem, tam sa mu vracia obraz po urcitom case, boli tam aj fotky a obraz sa objavuje po kuskoch, akoby tie draivery nabiehaly postupne.
tak som to zapol na dlhsiu dobu a aj u mna sa zacal objavovat obraz ale neviem sa dockat uplneho obrazu, zistim kde sa stracaju tie clk sygnaly.
ak bude nieco ozvem sa.
http://elektrotanya.com/?q=hu/forum
odkaz na madarsku stranku.
- Přílohy
-
po5minutach.jpg- 5 minut po zapnuti
- (50.57 KiB) Staženo 106 x
-
pozapnuti.jpg- po zapnuti
- (48.28 KiB) Staženo 127 x
-
po18minutach.jpg- po 18 min.
- (74.9 KiB) Staženo 102 x
-
po12minutach.jpg- po 12 min.
- (74.84 KiB) Staženo 112 x
pm_ píše:tak jsem promeril vsechny zily a vedou vsechny. nebo je to jeste slozitejsi? hybat jsem zkousel na strane desky - nic. co dal? konektory deska/panel?
Aký sa typ video scaleru VGA sa tam používa? Ak je to nejaký realtec RTD tak by som hladal chybu v 3,3V stabilatore ak tam je. tieto rtd su napajane dvomi napatiami 3,3V a 2,5V (3,3 a 1,8) a jedno z nich sposobuje niečo podobne ako mas na fotkach s tym že čiary postupne blednú až je panel uplne čierny alebo biely.
dondrusco píše:Skontroluj napajanie panelu - LVDS sprava piny 2,3,4 - malo by tam byt 3,3/5V podla typu. Ak tam nie je - niektory z kondenzatorov na riadiacej doske je v cudu.
ahoj, vic jak po roce ozivuju vlakno. nejspis je to nad moje sily, ale jeste nez to nadobro vzdam:
zmeril jsem napeti na pinech lvds a napeti sedi /5v podle datasheetu panelu/
kratce po zapnuti napeti zacne klesat - az k nule.
mereni po opetovnem restartu - stale nula /nabity kondenzator?/. restart po delsi pauze opet 5v a tak dokola. kondenzatory na ridici desce vymeneny. nejaky tip?
pix.
Uploaded with ImageShack.us