Zkreslený kanál - elektronkový
Moderátor: Moderátoři
Zkreslený kanál - elektronkový
http://hlava.webpark.cz/Kytarove/kanal1.gif
A ještě něco když už jsme u toho - postavil jsem si JCM 800 - 2204 a zajímalo by mě jestli by u něho nešlo nějakým raději jednoduchým způsobem udělat to že by byla možnost přepnutím tento zkreslit a dalším přepnutím vrátit na čistý kanál ?
Děkuji ! Kaca
Jsou tam hezky namalované elektronky, zajímalo by mně, kde splašit elektronku ECC83 se studenou katodou
Na to co popisuješ ti stačí přepínač
Oldradio píše:To je německý způsob kreslení.
Zajímavé, dá se o tom někde něco najít? Protože tady u nás se takto malují studené katody a to u těchto elektronek asi nehrozí.
Kaca píše:Tak děkuji ! Jsem amatér a tak se ptám hloupě. Proto jsem se ptal tady v té části určené bastlířům. No, nějak se s tím poperu. Osciloskop mám, tak budu zkoušet a měřit.
Příjemnou zábavu, dál už nic nezjišťuju.
Variola píše:Oldradio píše:To je německý způsob kreslení.
Zajímavé, dá se o tom někde něco najít? Protože tady u nás se takto malují studené katody a to u těchto elektronek asi nehrozí.Oldradio píše:Tak děkuji ! Jsem amatér a tak se ptám hloupě. Proto jsem se ptal tady v té části určené bastlířům. No, nějak se s tím poperu. Osciloskop mám, tak budu zkoušet a měřit.
Příjemnou zábavu, dál už nic nezjišťuju.
To nepsal Oldradio, to jsem psal já a prosím už se s tím nezatěžujte. Nevěděl jsem že to bude tak složitý problém.
Děkuji, zdravím a končím. Kaca