Notebook HP compaq nx6310 displej
Moderátor: Moderátoři
Notebook HP compaq nx6310 displej
Kamarátka mi priniesla tento notebook že jej displej ide iba keď ho pritlačí
v ľavom hornom rohu rozobral som to a je tam dosť zlý prístup.chcem sa spýtať či je to opraviteľné alebo to je vadný panel.
Ďakujem
- Přílohy
-
P1110973.jpg- (46.95 KiB) Staženo 75 x
-
DSC00299.jpg- (34.13 KiB) Staženo 93 x
nevím proč by to mělo být nerentabilní? 6310 je celkem slušný stroj a lcd se dá sehnat za pár šupů. Na aukru když si to pohlídáš za litr koupíš. Nove by se dalo sehnat kolem 3 tis mozna i levneji.
- novajz
- Kontaktovat uživatele:
rezis píše:Toto dělaly většinou panely 15" zvlaštní je že 15,4" už tímto netrpěly. Většinou ho stačí jakoby zkroutit do vrtule on jede. Na panel by to odpovídalo i popisem že stačí stlačit. Na vadný kabel je potřeba zahýbat![]()
nevím proč by to mělo být nerentabilní? 6310 je celkem slušný stroj a lcd se dá sehnat za pár šupů. Na aukru když si to pohlídáš za litr koupíš. Nove by se dalo sehnat kolem 3 tis mozna i levneji.
Klasický problém. Opravoval jsem mraky notebooků a popisovanou závadu způsobuje špatný přechod mezi FPC kabelem (co vede od elektroniky displeje k panelu) a displejem samotným. Závada je neopravitelná, pomůže jen výměna LCD. Tímhle hodně trpěly Asusy řady F3 a Z53. Osobně jsem měl v rukách 5 kusů. Všechno LCD 15,4" WXGA 1280x800 lesklý povrch. Nový panel s tímhle rozlišením stojí 4500,-.
http://www.abax.cz/zbozi/lcd-panel-display-displej-154-wxga-1280-x-800-leskly-pro-notebooky/
Jinak jestli to je nebo není grafika zjistíš tak, že ntb připojíš na ext. monitor.
- novajz
- Kontaktovat uživatele: