LG RH-188 (177 nebo 199)
Moderátor: Moderátoři
LG RH-188 (177 nebo 199)
Jinak normálně za provozu jde upgrade fw. mechanikou ale ta teď nefunguje když nenabootuje.
Díky za případný postup nebo radu.
Máš SZ, tak se podívej
- koldy08
- Bydliště: Kousek od bývalé součástkové základny Tesla Rožnov n.p. :)
- Kontaktovat uživatele:
za ten plošňák musíš vzít a vytáhnout ho z konektoru pod ním, jde trochu ztuha, ale jde. Ale vespod toho moc nenajdeš. Zkus na ten procesor LSI zatlačit, nebo s ním nějak pohnout, neutrhnout. Aspoń já to takto náhodně zprovoznil. Po asi půl roce to znova zablblo, tak jsem ho znovu přimáčknul na plošňák a zase to maká v pohodě. Ještě jsem se k tomu nedostal, ale uvažuji o nějaké klipsně, která by ten procesor přimačkávala k desce, něco jako procesory v PC.Už ani nešroubuji kryt, asi by měl být, ale pohodlnost je silnější
- koldy08
- Kontaktovat uživatele:
Když DVD rec. odpojím ze sítě a nechám vybít kondíky a pak DVD rec. opět zapnu, jde mi hned po naběhnutí přístroje nahrávaní na HDD přerušit tím, že přepnu režim HDD na režim DVD, ale i po tom se mi nechce ani vysunout DVD mechanika a na obrazovce se mi zobrazuje klasická hláška „žádny disk“. Po vypnutí přístroje a opětovném zapnutí už mi nahrávaní HDD nelze přerušit a nahrává a nahrává i když je tam obrazový šum.během nahrávaní je na obrazovce přibližně zobrazen takový časový údaj od 1:01 do 2:01 a nad tím je znázorněno „play“ a ovládací tlačítka opět nereagují…
Typuji to na špatný firmware…
Asi by Ti na to lépe odpověděl Kozoka
- Přílohy
-
LG_RH177_RH188_RH199 51.pdf- (79.84 KiB) Staženo 426 x
- koldy08
- Kontaktovat uživatele:
U tl. SW903 (HDD/DVD) jsem naměřil v rozepnutém stavu vůči zemí cca 2.4k, dále u tl. SW909 (TIMESHIFT) jsem naměřil další odpor v hodnotách k a u tl. SW907 (progr.) taktéž.
Tak to asi vypadá fakt na jedno z těch "svodových" tlačítek...
- koldy08
- Kontaktovat uživatele:
Moc bych Vám chtěl na závěr poděkovat za cenné rady, především Jenysovi, vybihalovi a všem ostatním, kteří se mi snažili určitým způsobem pomoct
P.S. kdyby někomu doma nadbývalo k RH 199 funkční dálkové ovládaní, tak piště SZ. Díky
Vývod od displeje vede na konektor a to na pin SW_FD+.
Je to napájení k fluoroscenčnímu displeji, které vede na hlavní desku. Nemáte prosím někdo zbytek zapojení k tomuto typu DVD.
Díky