Vrata s bočním pohonem. Blbne mi nejspíše některé relé a potřeboval bych proto schéma zapojení ovládací jednotky. Někdy nejdou otevřít, což je teď v zimě nepříjemné. Snažně prosím o pomoc. Díky předem.
Zdravím, ovládáš je pomocí tlačítka i DO?Je slyšet cvakání relátek, nemáš tam nějaké bezpečnostní prvky?Monotoval jsem garážovky, takže o tom dost vím, akorád jsem používal jiné motory.Máš dobře napnuté lanka, v zavřené poloze?
Vše je OK, jen někdy nejdou otevřít. Jsem elektromechanik, dost se vyznám, ale vypadá to na ovládací jednotku. Koncáky OK, pružiny správně napnuté atd. Relé cvakají, diagnostika nic nehlásí. Odběr kolem 1.3A jedním směrem, druhým občas nic i když relé sepne. Nejde spolehlivě ručné ani DO. Bezpečnostní prvky tam nejsou.
Jsi hodný, ale ovládací jednotku mám pořád na zdi a vrata i tak používám, přestože jsou nespolehlivá. Pokud bych měl schématko poradím si sám. Nemám ani digi foťák. Na dovolené v Itálii mi ho ukradli z auta. Až bude tepleji tak to celé rozeberu a schéma zkusím nakreslit .Nějak si už musím poradit. I tak díky za snahu pomoci.