Brum v subwoferu domácího kina

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Venda

#31 Příspěvek od Venda »

Crifodo píše:aby se tam vešla a aby se s ní dalo manipulovat :D
ty cívečky v magnetofonu byly malé, ale měly docela dost závitů, bylo to proto, že řešily rušivé pole v malém prostoru kde to vadilo: v okolí kombinované hlavy

Našel jsem feritový kroužek z nějaký tiskárny, tak tím protáhnu napájení pro zesík, když nepochodím, tak zkusím tu cívku.
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od DjRix »

Osobě bych ti raději doporučil koupit metr osmižílovýho kabelu a plastovou krabičku a trafo přestěhovat do ní,když už to tak skvěle šikmooký inženýr navrhl že tam není k hnutí a trafo ruší konce,tak je tohle asi nejůčinější. A nebo postav pulzák-tam zase ale budeš řešit vf rušení.
Klídek chlapi,to je nulák...
Venda

#33 Příspěvek od Venda »

DjRix píše:Osobě bych ti raději doporučil koupit metr osmižílovýho kabelu a plastovou krabičku a trafo přestěhovat do ní,když už to tak skvěle šikmooký inženýr navrhl že tam není k hnutí a trafo ruší konce,tak je tohle asi nejůčinější. A nebo postav pulzák-tam zase ale budeš řešit vf rušení.

No jo, tohle mě vůbec nenapadlo-díky. Sice tam jde 10 drátů , ale to by snad neměl být problém sehnat , přinejhorším to potáhnu dvouma kabelama. Nesetkal ses v něčem s TDA1008 ? Asi to nebude moc běžnej šváb.
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od DjRix »

Moc jsem po tom nepátral,ale datasheet jsem k tomu nenašel. Je to určitě TDA 1008 ?? Jaký to má pouzdro??
Klídek chlapi,to je nulák...
Venda

#35 Příspěvek od Venda »

DjRix píše:Moc jsem po tom nepátral,ale datasheet jsem k tomu nenašel. Je to určitě TDA 1008 ?? Jaký to má pouzdro??

Je to úplně stejný jako TDA2030, název je tam dobře čitelný.
toom

#36 Příspěvek od toom »

DjRix píše:Moc jsem po tom nepátral,ale datasheet jsem k tomu nenašel. Je to určitě TDA 1008 ?? Jaký to má pouzdro??

JJ, presne tak, je to nejaky pofiderni, TDA1008 by mela byt osmi stupnova delicka pro el. hud. nastroje a v pouzdre DIP16. To musi byt neco jinyho, ne treba TDA2008 ???
Venda

#37 Příspěvek od Venda »

toom píše:

JJ, presne tak, je to nejaky pofiderni, TDA1008 by mela byt osmi stupnova delicka pro el. hud. nastroje a v pouzdre DIP16. To musi byt neco jinyho, ne treba TDA2008 ???

Je tam fakt TDA1008, jestli se k tomu večer dostanu, tak to vyfotím.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“