AUTORADIO WV ALPHA
Moderátor: Moderátoři
AUTORADIO WV ALPHA
Mám následovný problém:Po odpojený baterie sa zablokovalo menované autoradio. Zadanie kodu nebolo uspešné.Po druhom zadaní sa zadavanie zablokovalo SAFE. Po počakní 2 hodin /radio zapnuté , klučik v zapalovaní / sa nič nedeje. Nejde zadať kód. Kód bol opísaný priamo z dokumentácie, nebol menený. Zadávenie bolo robené podla manualu.
Poradíte ?
P.S . Automobil WV GOLF 2000
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
VW Alpha
-
213.81.186.42
-
Návštěvník
Cez víkend ide von a zanesem ho znamemu, nech mu prefikne pamäť.
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
-
194.213.214.161
Re: AUTORADIO WV ALPHA
a nebo to udelej jako ja
Uz je v popelnici.Zase tak dobry nejni
Autoradio WV Alpha
nemáte prosím někdo manuál k výše uvedenému radiu v češtině? Kamarádka si koupila felicii, má tam tohle radio a návod k němu pouze v němčině a neumí si ani naladit stanice. Nebo, byla by případně rychlá rada, jak tam ty stanice naladit a uložit?
Předem děkuji,
Marta
-
Návštěvník
Re: vw alpha
Mirome píše:Zdravim Vas,
mam toto radio, teda, vw alpha a potrebujem ho vybrat, ale nemam na to kluče..pomože mi niekto?
dakujem
Alfa nevím, ale na Beta stačí 4 šikovné hřebíky. A myslím, že nijak speciálně jsem s nimi uvnitř kvedlat nemusel.