AUTORADIO WV ALPHA

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SMITH

AUTORADIO WV ALPHA

#1 Příspěvek od SMITH »

Potrebujem pomoc!
Mám následovný problém:Po odpojený baterie sa zablokovalo menované autoradio. Zadanie kodu nebolo uspešné.Po druhom zadaní sa zadavanie zablokovalo SAFE. Po počakní 2 hodin /radio zapnuté , klučik v zapalovaní / sa nič nedeje. Nejde zadať kód. Kód bol opísaný priamo z dokumentácie, nebol menený. Zadávenie bolo robené podla manualu.

Poradíte ?

P.S . Automobil WV GOLF 2000
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Sandal

VW Alpha

#2 Příspěvek od Sandal »

Zdravim Tě Mr. SMITH!Jestli má To rádio ISO konektory,nebo nejaký jiný,tak ho odpoj a nech vybít konďoury.Jestli to nepomůže tak je možný že dostalo SHOCK při odpojování baterky.Jestli máš v autě nejakou indukčnost tak je potřeba rádio a případny zesilovače napájet přes špičkovej filtr.Ale čert ví co se mohlo stát. Josef
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Zkus standardní VW postup - drž AS a zapni rádio. Až pípne, měl by jít znovu zadat kód.
213.81.186.42

#4 Příspěvek od 213.81.186.42 »

Hill píše:Zkus standardní VW postup - drž AS a zapni rádio. Až pípne, měl by jít znovu zadat kód.

Hill to je Opel :wink:
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

nechaj ho zapnute kym nenaskoci moznost zadania kodu ...inak len preprogramovat - reset pocitadla
ziadne odpajanie a vybijanie ti nepomoze
Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

No nevím, na Gammě to funguje i v Golfu (a to asi Opel není). Počkáme, až co se Smithovi povede. Určitě dá vědět.
SMITH

#7 Příspěvek od SMITH »

HILLová rada nepomohla. Radio stále hlási SAFE bez náznaku spolupráce.
Cez víkend ide von a zanesem ho znamemu, nech mu prefikne pamäť.
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
194.213.214.161

Re: AUTORADIO WV ALPHA

#8 Příspěvek od 194.213.214.161 »

Po zapnuti podrz AT a TA
a nebo to udelej jako ja
Uz je v popelnici.Zase tak dobry nejni
MartaB

Autoradio WV Alpha

#9 Příspěvek od MartaB »

Zdravím,
nemáte prosím někdo manuál k výše uvedenému radiu v češtině? Kamarádka si koupila felicii, má tam tohle radio a návod k němu pouze v němčině a neumí si ani naladit stanice. Nebo, byla by případně rychlá rada, jak tam ty stanice naladit a uložit?
Předem děkuji,
Marta
Návštěvník

#10 Příspěvek od Návštěvník »

Zatlač kolatý knoflík a rádio začne ladit, až najde nějakou stanici tak se na momen zastavi ladění, pokud nic nebudeš dělat tak to poběží dále.Pokud znova zmačkneš knoflik tak bude stanice hrát.Pokud déle podržíš některé tláčítko předvoby tak se stanice uloží a můžeš pokračovat.
Mirome

vw alpha

#11 Příspěvek od Mirome »

Zdravim Vas,

mam toto radio, teda, vw alpha a potrebujem ho vybrat, ale nemam na to kluče..pomože mi niekto?
dakujem
SMITH

#12 Příspěvek od SMITH »

Aj keď neskoro,ale predsa :-) . S autorádiom to dopadlo následovne. Majitľka ho v servise nechala vymeniť za nové :-)))
wilibald

Re: vw alpha

#13 Příspěvek od wilibald »

Mirome píše:Zdravim Vas,

mam toto radio, teda, vw alpha a potrebujem ho vybrat, ale nemam na to kluče..pomože mi niekto?
dakujem

Alfa nevím, ale na Beta stačí 4 šikovné hřebíky. A myslím, že nijak speciálně jsem s nimi uvnitř kvedlat nemusel.
varok

#15 Příspěvek od varok »

Já mám sice rádio VW Beta, nevím jestli alfa je podobné. Já když musím zadat kod, třeba kvůli odpojení aku, tak když zapnu rádio, tak tam taky svítí SAFE. Po asi půl minutě to zhasne, objeví se čtyři čárky vedle sebe. Mačkáním čísel stanic naťukám kod a zmáčknu >>, chvíli podržím. Potom to po chvíli pípne a ukáže se na displeji LEARN. Nebo tak nějak. Po chvilce se zapne rádio.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“