SEG CT7800, chassis 11AK19 - směšovač
Moderátor: Moderátoři
SEG CT7800, chassis 11AK19 - směšovač
Burajko prosím, tedy nevím jestli to ještě budu řešit. Normálně zvuk nejde ale u mě doma jde s Euro scartem a u majitele ne a na tuner co je v telce to taky nejde. Zkusíme ještě pořídit jiný kabel euroscart a uvidím co dál. Je to pěkná televize, pěkné ostření a je v ní krátká elektronka tak že jde pěkně do stěny. A majitel je můj bratranec a je to odborník na dřevo a já budu potřebovat postavit reprobednu pro basu, tak se musím snažit. Ještě se tady na fóru budu ptát jestli nemá někdo nějaký dobrý návrh na tu reprobednu a pokud ne tak musím okopčit tu stopadesátivatovou Teslu - delicia co se vyráběla před dvaceti léty. Tenkrát mě do toho udělal Fidek zesilovač ale to už je dávno venku a je tam AUJ a jinej předzesilovač. To jen tak na okraj. No, škoda vyhodit. Potřeboval bych tu úpravu popsat trochu polopatičtěji, pokud je to trochu možné. Nejsem vyučen v oboru ale jsem soudný, tak že pochopím když mě někdo poradí ať se na to .....................
Děkuji a zdravím ! Kaca
Přesto by to chtělo ten zvuk opravit - nemyslíš? Nevíš, kdy to v budoucnu (krátkém) může potřebovat - později snad jen ten SCART (pro sexbox, či SAT)